Biograf visade Oppenheimer med Barbie-undertext – Barbenheimer på ny nivå

Biograf visade Oppenheimer med Barbie-undertext – Barbenheimer på ny nivå

Emil Oscar Rasmussen
24 juli 2023 kl. 16:00

Den slumpmässiga lösningen på biokriget

Biokriget mellan "Barbie" och "Oppenheimer" fick en oväntad lösning på en biograf, som av misstag (förmodar vi) råkade visa Christopher Nolans drama med undertexten till Greta Gerwigs komedi. Här togs alltså Barbenheimer till en helt ny nivå.

Börjar ni bli trötta på allt Barbenheimer-snack? Lite? Ja, vi också – men det här var helt enkelt för bra för att inte uppmärksamma. Med tanke på all uppståndelse kring de parallella premiärerna av Christopher Nolans Oppenheimer och Greta Gerwigs Barbie, som alltså titulerats "Barbenheimer", är undertext fadäsen från en specifik biograf nästan lite för bra för att vara sann.

Twitter har det dykt upp en bild från en biosalong där det biografiska dramat om atombombens skapelse visas – med undertexten till filmen om den rosapräglade dockan.

Biograf visade Oppenheimer med Barbie-undertext – Barbenheimer på ny nivå

Hade du som så många andra svårt att välja mellan Barbie och Oppenheimer skulle du besökt en specifik biograf i Indien, som hade en perfekt lösning – visa bara den ena filmen med den andra filmens undertext, så är problemet löst!

Enligt uppgifter är detta alltså precis vad som hände i Indien i helgen. Det ska dock sägas att uppgifterna ska tas med en rejäl nypa salt, då det knappats är förstahandsinformation vi rapporterar om. Twitterkontot @sapunintended postade under premiärdagen i fredags att hans "kusins kompis" var på en biograf där Oppenheimer visades med Barbies undertext.

Om det var så att ödet spelade besökarna ett spratt mitt i alla Barbenheimer-uppståndelse, eller om någon finurlig biografanställd mixtrade med undertexterna vet vi inte, men misstaget/olyckan/buset kunde inte hänt för två mer passande filmer än just Barbie och Oppenheimer.

För alla som inte hade turen att konsumera båda filmerna samtidigt föll valet i de flesta fall på "Barbie", som kan stoltsera med rekordsiffror efter premiärhelgen.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL