Bingo & Julia säsong 3 – kommer vi få se mer av kändisparet?

Bingo & Julia säsong 3 – kommer vi få se mer av kändisparet?

Olivia Samuelsson
Uppdaterad 07 maj 2024 kl. 06:05 | Publicerad 02 maj 2024 kl. 08:05

Får vi återse Bingo och Julia i en tredje säsong?

Den 5 april hade den andra säsongen av det populära realityprogrammet "Bingo & Julia" premiär på Prime Video. Filmtopp kollar därför närmare på hur läget ser ut inför en eventuell tredje säsong.

I det svenska realityprogrammet "Bingo & Julia" får vi följa kändisparet Bingo Rimér och Julia Franzén i deras händelserika liv. Den andra säsongen hade premiär den 5 april på Prime Video och den här gången fick vi följa med när paret planerade tre stycken bröllop och påbörjade resan att försöka bilda familj tillsammans. Vi fick även se mer än tidigare av deras stora extrafamilj, framföra allt Julias moster Ann, som försöker hitta kärleken. 

Många har säkert redan plöjt igenom den nya säsongen och undrar redan nu om vi kommer få se mer av Bingo och Julia i rutan. Filmtopp har därför undersökt hur läget ser ut inför en fortsättning! 

Bingo & Julia säsong 3 – kommer vi få se mer av kändisparet?
Foto: Prime Video.

Bingo & Julia säsong 3 – får vi se mer av kändisparet? 

Den första säsongen av realityserien blev snabbt populär då serien skiljer sig från många andra liknande, svenska serier, med sin lite mer råa ton. Även säsong 2 verkar ha gått hem hos tittarna och i skrivande stund ligger serien på en femteplats på den svenska streamingtoppen på Prime Video.

I nuläget har Prime Video inte gått ut med vad de har för planer för serien, men med tanke på att det endast är ett halvår mellan de två första säsongerna borde det inte dröja särskilt länge innan vi får veta hur det blir med en eventuell tredje säsong. Realityserier är något som verkligen går hem hos tittarna och med tanke på Bingo & Julias popularitet så känns det ganska troligt att vi får se ytterligare en säsong av serien inom en snar framtid. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om huruvida det blir en säsong 3 av "Bingo & Julia". 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL