Bill Skarsgård gör comeback som Pennywise i kommande serie

Bill Skarsgård gör comeback som Pennywise i kommande serie

Emil Oscar Rasmussen
31 maj 2024 kl. 11:38

Skarsgård repriserar sin ikoniska roll i Det-serien "Welcome to Derry"

Bill Skarsgård rapporteras vara klar för att återigen spela rollen som Pennywise, men denna gången i en serie som utspelar sig före "Det"-filmerna.

Bill Skarsgård är ett av Sveriges största namn på den internationella skådespelarscenen. Genombrottet på andra sidan Atlanten kom med tv-serien Hemlock Grove (2013–2015), men det var i rollen som Pennywise i adaptionen av Stephen Kings Det (2017) som han verkligen blommade ut som stjärna.

Nu rapporteras det vara klart att Skarsgård återvänder till den ikoniska rollen i den tidigare annonserade Det-serien, som går under arbetstiteln Welcome to Derry.

Bill Skarsgård gör comeback som Pennywise i kommande serie
Foto: Twentieth Century Fox.

Bill Skarsgård spelar Pennywise igen – i ny Det-serie

Det var som Pennywise Bill Skarsgård etablerade sig som en stjärna att räkna med i Hollywood och han repriserade rollen i Det: Kapitel 2 (2019). Nu tar han på sig clownkostymen en tredje gång för att skrämma slag i alla barn i Derry, avslöjar amerikanska Deadline. Uppgifterna har bekräftats av Warner Bros. Discovery.

Den här gången handlar det dock om en serie som rapporteras utspela sig för händelserna i de två Det-filmerna. Produktionen rattas av Warner Bros. Television och produceras som en originalserie för Max. Regissören för de två filmerna, Andy Muschietti, ska också vara klar för projektet, liksom producenter som Barbara Muschietti, Jason Fuchs m.fl.

Sedan tidigare har skådespelarna Taylour PaigeJovan AdepoChris Chalk och James Remar bekräftats klara för tv-serien.

Bill Skarsgård var senast aktuell med filmerna Boy Kills World och John Wick: Chapter 4 och kommer senare under 2024 att synas i The Crow och Nosferatu.

Något premiärdatum för "Welcome to Derry" är ännu inte annonserat.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL