Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bill Murray

Bill Murray ger svar om olämpligt beteende

Linda Forssén | Nyhet
03 maj 2022
Linda Forssén | Nyhet
03 maj 2022

"Jag hade en annorlunda åsikt"

Den 20 april kom nyheten ut om att Murray ska ha betett sig olämpligt mot en av kollegorna under filminspelningen av "Being Mortal". Nu har han gett sitt första svar om händelsen.

Under en filminspelning ska Bill Murray ha uttryckt sig olämpligt mot en kvinna som han jobbar med. Detta ledde till stoppad produktion av filmen Being Mortal. Efter denna nyhet kom ut tyckte Searchlight Pitctures att det är bäst att han gör ett uttalande. I en intervju i lördags med CNBC Television kom skådespelaren med svar från sitt eget perspektiv om det som hänt.

Murray förklarar:

– Jag hade en annorlunda åsikt än en kvinna jag jobbar med. Jag gjorde något som jag tyckte var roligt och det uppfattades inte så. Filmstudion ville göra det rätta, de ville kolla in det och undersöka det och på grund av det så stoppades produktionen.

Han fortsätter:

– Just nu så pratar vi med varandra och försöker sluta fred med varandra. Vi är båda professionella. Vi gillar varandras arbete, vi gillar varandra, tror jag. Om vi inte kan komma överens och lita på varandra, är det ingen idé att fortsätta jobba tillsammans eller göra en film. Detta har varit en lärdom för mig. Jag har inte gjort annat än att tänka på henne den senaste veckan och två.

Bill Murray – hans bästa scener
Bill Murray i Ghostbusters. Foto: Columbia Pictures.

Being Mortal är en adaption på boken Being Mortal: Medicine and What Matters in the End som är skriven av Atul Gawande. I filmen ska även kända ansikten som Keke Palmer och Seth Rogen vara med. Filmen Being Mortal förväntas släppas 2023, men som nu återstår det att se på grund av den stoppad produktion.

Hela Bill Murrays uttalande finns på CNBC Television.

Se även:

NÄSTA ARTIKEL