Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bild på ny karaktär från Avatar 2

Bild på ny karaktär från Avatar 2

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 december 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 december 2021

Se bilden på Jakes och Neytiris son i Avatar 2.

Efter en väntan på över ett decennium är det äntligen dags för "Avatar 2" i december 2022. Förra veckan släpptes flertalet bilder från inspelningen och nu har ännu en bild fått se dagens ljus – denna gången på ett av Jake Sully och Neytiris barn.

Förra veckan bjöd Entertainment Weekly på en exklusiv intervju med filmens stjärnregissör, James Cameron, och producenten Jon Landau. Då bjöds vi inte bara på nya bilder från inspelningen och avslöjanden om vem av skådespelarna som var bäst på att hålla andan under vatten, utan även på information om det tydliga familjefokus den kommande filmen kommer att ha.

I Avatar 2 har Jake Sully (Sam Worthington) och Neytiri (Zoe Saldana) nu en familj på Pandora, och Empire har gett oss en första titt på ett av deras barn – den nya karaktären, Miles "Spider" Socorro, spelad av Jack Champion.

Spider är ett av fyra barn i deras familj, men han är den enda av dem som är människa. Han föddes på militärbasen, men var för liten för att kunna återvända till jorden, vilket gjorde att Jake och Neytiri tog sig an honom.

– Jake tog hand om honom, men Neytiri har alltid sett honom som en av människorna som förstörde hennes hem och dödade hennes pappa, förklarar Landau för Empire.

De tre andra Na'vi-barnen i familjen är Neteyam (Jamie Flatters), Lo'ak (Britain Dalton) och Tuktirey (Trinity Bliss).

Se bilden på Spider här:

Avatar 2: Spider
Foto: Empire.

Förutom fokuset på familj så kommer Avatar 2 visa upp nya miljöer från Pandora. I stora delar av de två kommande filmerna lämnar vi djungeln för att istället bege oss ut till havs.

"Avatar 2" har förväntad premiär i december 2022 och kommer sedan att följas upp av ytterligare tre uppföljare 2024, 2026 och 2028.

LÄS OCKSÅ: Nya actionfilmer 2022

NÄSTA ARTIKEL