Big Little Lies säsong 2 börjar spelas in

Big Little Lies säsong 2 börjar spelas in

Uppdaterad 24 oktober 2019 kl. 13:10 | Publicerad 21 mars 2018 kl. 12:03

Den andra säsongen av Big Little Lies har nu börjat spelas in.

Tv-serien Big Little Lies.
Shailene Woodley, Reese Witherspoon och Nicole Kidman i Big Little Lies. Foto: HBO

HBO:s populära miniserie Big Little Lies skördade stora framgånger och bland annat tilldelas Alexander Skarsgård en Golden Globe för bästa manliga biroll. Nu har den andra säsongen börjat spelas in.

Liane Moriartys bok blev en framgång för HBO och en andra säsong var enligt Screenrant spikad nästan direkt. Alla tre huvudkaraktärerna som spelades av Nicole Kidman, Reese Witherspoon och Shailene Woodley återvänder. Även andra skådespelare som Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Gordon Klein och Iain Armitage är tillbaka som sina respektive karaktärer. Ett nytt tillskott till tv-serien är Meryl Streep som ska spela Alexander Skarsgårds karaktärs mamma.

David E. Kelley som skrev första säsongen baserat på Moriartys bok kommer också att hantera manuset till den andra säsongen, den här gången delvis baserat på material av författarinnan.

Avslutningen av första säsongen var stökig och HBO utlovar att röran fortsätter in i den andra säsongen. Något premiärdatum är ännu inte bestämd men inspelningen av säsongen har påbörjats och mer information är att vänta framöver.

Filmtopp har tidigare recenserat delar av första säsongen av Big Little Lies.

Vad tror du om den andra säsongen av Big Little Lies?

NÄSTA ARTIKEL