Bianca Ingrosso till Anders Öfvergård: “Utan dig, ingen Wahlgrens värld“

Bianca Ingrosso till Anders Öfvergård: “Utan dig, ingen Wahlgrens värld“

Axel Diedrichs
30 oktober 2023 kl. 15:00

Programledaren gästade BIANCA under söndagen

När Anders Öfvergård gästade "BIANCA" gjorde Bianca Ingrosso det klart för honom att det var tack vare "Arga snickaren VIP" som det blev "Wahlgrens värld".

Under söndagen gästade Anders Öfvergård BIANCA för att diskutera sitt nya renoveringsprogram Renoveringsdrömmar som snart kommer till discovery+ och Kanal 5. Programledaren Bianca Ingrosso tog då upp deras gemensamma renoveringshistoria – när hon tillsammans med familjen Wahlgren medverkade i Arga snickaren VIP

Bianca Ingrosso till Anders Öfvergård: “Utan dig, ingen Wahlgrens värld“
Foto: discovery+ / Kanal 5.

Bianca Ingrosso till Anders Öfvergård: “Utan dig, ingen Wahlgrens värld“

Anders Öfvergård berättar om hur han dök upp hemma hos familjen Wahlgren för nio år sedan för att möta en morgontrött och något förvirrad Pernilla Wahlgren innan de skulle dra igång med sitt renoveringsprojekt i hennes hem, där barnen Benjamin och Bianca bodde när det begav sig. Öfvergård berättar hur han tyckte om Bianca redan då för att hon var den enda som vågade ta "det jobbiga samtalet", som tenderar att vara en del av hans arbetsinsats. Bianca är då snabb på att hylla honom tillbaka:

– Jag älskar jobbiga samtal. Men du vet väl att det var tack vare det programmet som det blev Wahlgrens värld?

Öfvergård är däremot inte lika övertygad om att det var Arga snickaren VIP som ledde till att det blev Wahlgrens värld, programmet om familjen som rullat i femton säsonger:

– Jag har hört det, men att det blev Wahlgrens värld ska ni nog tacka er själva för, säger han till Bianca som insisterar på att han banade vägen för deras älskade långkörare:

– Annars hade ingen velat ha ett program med oss. Det var då det började ringas. Vi hade panik när det skulle sändas. Vi tyckte att vi hade skämt ut oss så mycket... ingen lade upp något och vi flydde till Thailand... vi trodde inte att någon skulle se det, men så blev det Kanal 5:s mest tittade avsnitt. 

I avsnittet berättar Anders Öfvergård även närmare om sitt kommande program "Renoveringsdrömmar". Vidare öppnar han upp sig om den skandalomsusade köttstölden från en ICA-butik, som han dömdes för i somras.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL