Bianca Ingrosso hintar om att BIANCA kommer tillbaka med säsong 4

Bianca Ingrosso hintar om att BIANCA kommer tillbaka med säsong 4

Axel Diedrichs
19 november 2023 kl. 13:11

Nu ska det bara bli bekräftat

Efter en stor final med Peter Stormare och Molly Sandén håller tittarna sina för "BIANCA" säsong 4. Programledaren Bianca Ingrosso lämnar dem med en hint.

I dag går ännu en säsong av Bianca Ingrossos talkshow BIANCA i mål på Kanal 5 och discovery+. Gästerna som tar plats på hennes soffa under finalen är Marianne Mörck, William Nylander Madison Beer, Peter Stormare och Molly Sandén. Nu vill tittarna veta hur det blir med programmets fortsättning – får vi se BIANCA säsong 4? Även om ingenting är klart, så talar allting för att tittarna kan se fram emot fler avsnitt inom kort.

Anders Lundin berättar för Bianca hur han ”nitade en jävel på käften”
Foto: discovery+.

Bianca Ingrossos hint om BIANCA säsong 4

Den första säsongen av BIANCA hade premiär hösten 2022. Nu har man redan hunnit med tre hela säsonger med alla tänkbara gäster, från "Mustiga" Mauri Hermundsson och Magnus Uggla till Statsministern Ulf Kristersson och den berömde skådespelaren Peter Stormare, där den sistnämnda av dem är med i senaste säsongsfinalen.

Vi har även fått se världsstjärnor dyka upp via länk, inte minst Adam Sandler och Jennifer Aniston.

Sedan sin premiär har programmet varit ett av de mest populära på discovery+ och Kanal 5. När säsong 3 går i mål får vi inte se Bianca Ingrosso ropa ut att det blir en fjärde säsong, men hennes hint om framtiden borde vara tillräckligt övertygande:

– Älskade publik och älskade tittare. Det har som vanligt varit fantastiskt kul att göra det här programmet för er. Jag har fått träffa otroliga gäster och hela tiden känt ert stöd där hemma. Tack för alla DM:s, mejl, gästförslag och delningar, så ses vi snart igen, säger Bianca Ingrosso innan hon överlämnar scenen åt Molly Sandén.

Även om hälsningen inte är någon garanti på att vi får återse henne i just det här programmet, så får vi utgå från att det är en comeback med BIANCA som hon syftar på. Nu återstår det för Discovery att kommunicera ut ett klartecken.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt programmet framöver.

NÄSTA ARTIKEL