Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Better Call Saul-stjärnan uttalar sig efter hjärtattacken

Better Call Saul-stjärnan uttalar sig efter hjärtattacken

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
31 juli 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
31 juli 2021

Bob Odenkirk tackar för stödet från sjukhussängen.

Det var under mitten av veckan som rapporterna kom in om att Bob Odenkirk hade kollapsat under inspelningen av den sista säsongen av den hyllade serien Better Call Saul. Enligt rapporterna fick Odenkirk skyndas till sjukhus med ambulans, men därefter rådde flertalet timmar av radiotystnad kring stjärnans hälsa.

Under tiden av ovisshet vällde stödet och lyckönskningarna in till Odenkirk på sociala medier, och till slut kom de positiva nyheterna om att hans tillstånd var stabilt. Orsaken till kollapsen var en mindre hjärtattack.

Nu har Odenkirk själv uttalat sig offentligt för första gången sedan händelsen, och han verkar vara vid gott mod. Skådespelare tackar för det överväldigande stöd han har fått från vänner och fans och säger att han snart kommer att vara tillbaka.

Bob Odenkirk på Twitter

Efter de positiva nyheterna är det som om alla fans och större delen av Hollywood kollektivt har pustat ut av lättnad. Storstjärnor som Mark Hamill, Seth Rogen och Sarah Silverman är bara några av alla som har uttryckt sin kärlek till Odenkirk efter hans uppdatering på Twitter.

Enligt nära vännen David Cross (Arrested Development) – som Odenkirk gjorde populära Mr. Show med på 90-talet – var Odenkirk både skämtsam och tacksam när de talades vid. Detta meddelade Cross på Twitter.

MER LÄSNING: Better Call Saul är årtiondets bästa serie

NÄSTA ARTIKEL