Baywatch.

Baywatch gör ny comeback efter reboot-flopp

05 mars 2024 kl. 12:03

De röda baddräkterna kommer tillbaka i ny TV-serie

Trots att långfilmen från 2017 fick skräpbetyg av kritikerna är en ny serie om Baywatch-livräddarna på väg.

Filmen "Baywatch" (2017) med stora namn som Dwayne "The Rock" Johnson och Zac Efron sågades fullständigt av kritiker och fick inte heller något jättevarmt välkomnande av publiken. Efter det verkade det ganska osannolikt att någon skulle vilja producera en uppföljare. Men tack vare originalseriens kultstatus verkar det fortfarande finnas ett visst intresse för Baywatch – och nu är en ny TV-serie om det livräddargänget på gång, skriver Deadline.

Den nya, actionfyllda Baywatch-serien är skriven av Lara Olsen. Hon kommer producera serien tillsammans med skaparna av BaywatchMichael Berk, Greg Bonann och Doug Schwarz. I serien kommer vi antagligen få se ännu fler vackra stränder, djärva livräddningsaktioner och självklart de ikoniska röda badkläderna.

I rollerna förväntas vi se en helt ny generation av Baywatch-livräddare som navigerar i komplicerade, röriga personliga liv. Serien kommer produceras av Fox Entertainment, tillsammans med Fremantle som äger rättigheterna till originalet. 

Baywatch (2017)
"Baywatch" (2017). Foto: UIP.

Ett av två livräddningsdramer på gång 

I originalserien såg vi stjärnor som Pamela Anderson och David Hasselhoff och följde en grupp livräddare som patrullerade stränderna i Los Angeles. Ännu har varken skådespelare eller utgivningsdatum för den nya serien avslöjats.

För er som redan nu längtar efter lite drama på stranden så producerar Fox Entertainment ännu en serie om livräddare vid namn Rescue: HI-Surf, som planeras att vara klar redan i höst. Serien kommer handla om livräddare som jobbar vid O'ahus norra strand i Hawaii, en kuststräcka som är känd för att vara en av världens farligaste.

Följ Filmtopp för fler nyheter om film, serier och streaming.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL