Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelor in Paradise: Simone Mbatha

Bachelor in Paradise: Simone Mbatha

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023

Det här är Simone Mbatha i Bachelor in Paradise Sverige 2023

Malin Stenbäck leder oss genom en ny säsong av Bachelor. Denna gången gör hon det under programtiteln "Bachelor in Paradise Sverige" – och en av deltagarna i den här nysatsningen på konceptet är Simone Mbatha.

"Bachelor in Paradise Sverige" är ett nytt format av Bachelor-konceptet, där deltagarna utgörs till hälften kvinnor och hälften men (näst intill). Samtliga av dessa deltagare har dessutom medverkat i tidigare säsonger av Bachelor och Bachelorette, vilket innebär att vi alltså kommer att få återbekanta oss med ett gäng tidigare favoriter.

Det är i sammanhanget rutinerade Malin Stenbäck som står som programledare för Bachelor in Paradise Sverige och en av deltagarna som hon vakar över i säsongen är Simone Mbatha.

Bachelor in Paradise: Simone Mbatha
Foto: TV4 Play.

Detta är Simone Mbatha i Bachelor in Paradise Sverige 2023

Simone Mbatha såg vi så sent som i förra årets säsong av Bachelor Sverige. Där kunde vi se den 34-åriga Malmöiten hoppas på gnistor mellan sig själv och Sia Hatami, men nu är hon alltså tillbaka med hopp om kärlek från annat håll.

– Jag hoppas att det här äventyret ska leda till nya upptäckter inom mig själv [och] förhoppningsvis kärlek, men jag har inte för höga förväntningar, sa Simone under sitt deltagande i Bachelor Sverige 2022.

Kanske hade hon trots det satt förväntningarna aningen för högt den gången, för i starten av Bachelor in Paradise Sverige betonar hon att hon går in i det här programmet med ännu lägre förväntningar än förra gången.

En av anledningarna till det är att hon helt enkelt har fler bachelors att välja på denna gången, och att det därmed inte riskerar att uppstå lika mycket drama. Att det finns fler bachelors har hon givetvis rätt i, men när det kommer till den här typen av program finns det ändå en risk att det kan bli mer av den varan än hon hade önskat.

Något som faktiskt talar för att hon skulle kunna ha rätt är en diskussion med norske Lloyd Lawrence, som hon konfronterar för hans beteende i Bachelorette 2022. Trots att samtalet mycket väl hade kunnat urarta i ett bråk, håller de båda god ton och ser till och med ut att knyta an till varandra i processen. Ett och annat tyder på att vi inte sett det sista av Simone och Lloyd tillsammans.

NÄSTA ARTIKEL