Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bachelor in Paradise: Lloyd Lawrence

Bachelor in Paradise: Lloyd Lawrence

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 augusti 2023

Det här är Lloyd Lawrence i Bachelor in Paradise Sverige 2023

"Bachelor in Paradise Sverige", TV4 Plays nya Bachelor-satsning, är i gång. En av deltagarna som stack ut ur mängden i öppningen av programmet var deltagaren Lloyd Lawrence.

En ny säsong av "Bachelor" är igång. Denna gången är programmet tillbaka i ett aningen annorlunda format och med ett aningen annorlunda namn. Titeln är numera Bachelor in Paradise, och den största skillnaden från Bachelor och Bachelorette är att deltagarna nu utgörs av både män och kvinnor i (nästan) jämn fördelning. Deltagarna som medverkar har också synts i rutan tidigare, i de senaste årens upplagor av Bachelor eller Bachelorette. Programledare är Malin Stenbäck.

En deltagarna som snabbt stal uppmärksamheten i öppningsprogrammen av Bachelor in Paradise Sverige var Lloyd Lawrence.

Bachelor in Paradise: Lloyd Lawrence
Foto: TV4 Play.

Detta är Lloyd Lawrence i Bachelor in Paradise Sverige

Som programmets enda norrman är det omöjligt för Lloyd Lawrence att inte dra till sig strålkastarljuset – han sticker helt enkelt ut ur mängden. 31-åringen från Trondheim medverkade i Bachelorette 2022 och är alltså nu en av deltagarna i Bachelor in Paradise Sverige.

Lloyds nationalitet är dock inte det enda som gjort honom till en av de intressantare aspekterna av de första avsnitten av Bachelor in Paradise Sverige 2023. I det första avsnittet har han ett laddat utbyte med deltagaren Simone Mbatha, som konfronterar honom om hans beteende i Bachelorette 2022.

Det visas ett klipp på Lloyd från programmet där han säger till sin dejt att hon ser mycket bättre ut i verkligheten, att hon bör ta ett "snack" med sin fotograf och att bilderna han hade sett adderade 20 kg. Lloyd menar att han inte var socialt påkopplad till följd av pandemin.

– Det kan man inte heller riktigt skylla på. Vissa grejer är ju också vanligt vett, kontrar Simone.

Trots att de diskuterar något som lätt hade kunnat skena iväg till ett bråk, håller både Lloyd och Simone god ton. Vad som gör det hela intressantare är att Lloyd verkar genuint redo att utvecklas som person, och efter att ha konfronterats erkänner han att beteendet var felaktigt.

Konversationen har sått ett visst frö i relationen mellan Lloyd och Simone, som tveklöst verkar kunna resonera med varandra på någon form av gemensam våglängd. Något som också bekräftades av Simones tanke på att ge Lloyd sin ros under det andra avsnittet.

– Det bästa med Simone tycker jag är att hon är ärlig, hon är öppen. Jag gillar att hon är direkt, säger Lloyd Lawrence om Simone Mbatha.

Om Lloyd och Simone kommer att bli något mer än bara goda samtalspartners lär vi få se längre fram i programmet...

NÄSTA ARTIKEL