Avatar

Avatar 3 nästan klar – James Cameron avslöjar

Johan Samuelsson Krantz
05 februari 2024 kl. 11:02

Vi väntar ännu en uppföljare om Na´vi-stammarna på den natursköna planeten

Inspelningen av "Avatar 3" är nästan komplett, avslöjar James Cameron och tar oss med på en liten uppdatering kring detaljer om den nya filmen.

Medan fansen fick gå och väntaen uppföljare till den första filmen i över ett decennium, så är det en påfallande skillnad nu. I en artikel från Screenrant avslöjar James Cameron fler detaljer om den nya storproduktionen Avatar 3.

Enligt Cameron är filmen nästan färdiginspelad, och endast små detaljer återstår att filma, med några extra inspelningar planerade för juni. 

Den avancerade tekniken har möjliggjort ett produktionstakt på uppföljaren som inte varit möjlig innan. Han betonar att fokuset på uppföljaren inte endast handlar om tekniken, utan den kreativa processen. Cameron framhåller att teknologin nu har nått en punkt där den möter deras behov, och att det är konstnärliga insatser snarare än tekniska framsteg som driver projektet framåt.

Foto: Twentieth Century Fox 

Ett hopp om en spektakulär uppföljare – Camerons lovande framtidsutsikter

Huvudrollerna återtas av Sam Worthington och Zoe Saldaña, kända för sina bländande prestationer i de inledande Avatar-filmerna. Andra framstående skådespelare som återkommer inkluderar Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Kate Winslet m.fl.

Med alla dessa förutsättningar vid handen menar Cameron att utsikterna för att uppföljaren ska bli ännu mer spektakulär än föregångarna är lovande.
Vad som infrias av Camerons förutsägelse är vi fortfarande ovetandes om. Något premiärdatum är dock ännu inte spikat

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste om det makalösa "Avatar"-universumet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL