Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Asteroid City är Wes Andersons nästa film

Asteroid City är Wes Andersons nästa film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 oktober 2021

Spelas redan in

Wes Anderson är aktuell med sin nya film "The French Dispatch". Efter den dröjer det troligtvis inte särskilt länge tills vi får se hans nästa film, "Asteroid City", som just nu är i sin inspelningsfas.

MER LÄSNING:

Den egendomlige regissören Wes Anderson är tillbaka med en ny dramakomedi, som är ett kärleksbrev till journalister. Filmen tog flera år att göra, men han stannar inte upp för att njuta av dess release. Vapendragaren Bill Murray har nämligen skvallrat för pressen om Andersons nästkommande film, som heter Asteroid City.

Det var under en visning av The French Dispatch BFI London Film Festival som Murray berättade följande om produktionen:

– Vi är det vanliga gänget och spelar in den i Spanien i närheten av Madrid. Det är härligt där och vi njuter tillsammans.

Även om flera av Andersons favoriter återvänder, Tilda SwintonJason Schwartzman och Adrian Brody, så får vi se tunga skådespelare presentera sig för hans Anderson-Verse. På IMDb kan vi se att det närmare bestämt rör sig om Scarlett Johansson, Margot Robbie, Bryan Cranston, Liev SchreiberTom Hanks och Matt Dillon.

Murray nämnde inga detaljer om handlingen i Asteroid City men den uppges vara en kärlekshistoria som utspelar sig i Europa. Den förväntas också ha premiär under 2022, vilket skulle innebära att filmskaparen släpper titlar i en betydligt snabbare takt än vanligtvis.

The French Dispatch har biopremiär 22 oktober. Boka dina biljetter här.

 

NÄSTA ARTIKEL