Arnold Schwarzeneggers oväntade avslöjande om James Cameron: Äter inte

Arnold Schwarzeneggers oväntade avslöjande om James Cameron: "Äter inte"

Emil Oscar Rasmussen
27 maj 2023 kl. 20:00

Arnold avslöjar Avatar-regissörens hemliga knep

Arnold Schwarzenegger och James Cameron har samarbetat med projekt som "Terminator" och "True Lies". I en intervju avslöjar Schwarzenegger nu oväntat ett av Camerons knep i livet och under inspelningar – han "äter inte på tre, fyra dagar".

Arnold Schwarzenegger trummar på med sin skådespelarkarriär, trots att han nu hunnit bli 75 år gammal (snart 76 år till och med). Just nu är han aktuell med Netflix-serien FUBAR, där han spelar en CIA-agent som precis ska pensionera sig när ett sista uppdrag landar i hans knä. Nästan månad kommer dessutom dokumentären Arnold ut, också det på Netflix.

Den nya serien på streamingplattformen har jämförts med True Lies (1994) i tonen – en film som Arnold gjorde med mästerregissören James Cameron. Utöver True Lies har duon också samarbetat under de två första Terminator-filmerna. Arnold och Cameron känner varandra med andra ord ganska väl, vilket gör det naturligt att Avatar-regissören kom på tal när Arnold nyligen intervjuades av The Hollywood Reporter.

Arnold Schwarzeneggers oväntade avslöjande om James Cameron: "Han äter inte"
Caption

Arnold Schwarzeneggers udda avslöjande om James Cameron: "Han äter inte på tre, fyra dagar"

Härom veckan intervjuades Arnold Schwarzenegger djupgående av The Hollywood Reporter. I intervjun bjöd actionstjärnan på en hel del spännande rubriker. Han sågade exempelvis de senare Terminator-filmerna, avslöjade vilken av sina roller han tycker är mest underskattad och gav oss en uppdatering om vad som händer med uppföljaren till Twins (1988).

Ett annat samtalsämne under intervjun var James Cameron, och Arnold Schwarzenegger passade på att hylla den så framgångsrika regissören.

– Vi håller kontakten. Vi åkte ut och åkte motorcykel när han var här i samband med Golden Globes. Jag har aldrig träffat någon i filmbranschen som har så många olika talanger. Det såg jag direkt under Terminator. Han visste alltid exakt vad han ville ha, berättar Arnold för The Hollywood Reporter.

Vid sidan om sin hyllning av vännen James Cameron passade Arnold också på att komma med ett relativt oväntat påstående om regissören och hans arbets- och levnadsvanor.

– Nu har han talat om för mig att de flesta felaktigt tror att de behöver mat för att få energi. Han säger att det stjäl din energi. Han säger, "På mina inspelningar äter vi inte lunch för det försämrar arbetet de kommande två timmarna", avslöjar Arnold. Ibland äter han inte på tre, fyra dagar, och se hur mycket energi han har vid sin ålder. Det måste funka.

Om man bör efterlikna James Camerons matvanor eller om någon bör kolla till arbetsförhållandena på hans inspelningar låter vi vara osagt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL