Armie Hammer är “tacksam“ efter anklagelserna om kannibalism och övergrepp

Armie Hammer är “tacksam“ efter anklagelserna om kannibalism och övergrepp

Sofie Landgren
18 juni 2024 kl. 16:00

Öppnar upp i ny intervju

I helgen pratade Armie Hammer om anklagelserna om kannibalism, sexuellt ofredande och anklagelsen om våldtäkt och sa att han är "tacksam" för upplevelsen.

Armie Hammer
Foto: Max / Warner Bros. Discovery.

Armie Hammer pratar ut efter de allvarliga anklagelserna

Armie Hammer har gett sin första riktiga intervju efter anklagelserna om sexuellt ofredande och övergrepp som riktades mot honom för tre år sedan. I podcasten Painful Lessons berättar han att han nu är "tacksam" för att allt hände", inklusive de "bisarra" ryktena om kannibalism.

Allt började i januari 2021 när ett anonymt Instagramkonto publicerade vad som påstods vara textmeddelanden som den berömda skådespelaren ska ha skickat till olika kvinnor. Meddelanden som inkluderade grova sexuella fantasier och en hänvisning till kannibalism.

Samma månad berättade hans före detta flickvän Courtney Vucekovich för Page Six om det känslomässiga övergrepp hon upplevde under förhållandet. Hon berättade att allt ledde till att hon fick söka vård för PTSD. Ryktena om att Armie skulle vara kannibal förstärktes när hon sa att han hade uttryckt en önskan om att bryta ett av hennes revben och äta det.

Utredningen lades ner

En tredje kvinna hävdade senare att skådespelaren hade "märkt henne", att han medvetet hade lämnat henne täckt av blåmärken och sedan pratat om att "konsumera henne". Den anonyma Instagram-anklagaren klev sedan fram med en ny anklagelse om att Armie skulle ha våldtagit henne i april 2017. Därefter inleddes en utredning mot skådespelaren, som lades ner för drygt ett år sedan på grund av brist på bevis.

Armie Hammer pratar ut i en podcast för Tyler Ramsey
Tyler Ramsey och Armie Hammer. Foto: Printscreen från Painful Lessons Youtubekanal.

"Japp, den där killen åt folk."

När Armie Hammer nu dök upp, mer än ett år senare, i podcasten Painful Lessons, berättade han för programledaren Tyler Ramsey, som även är en god vän till skådespelaren, att han nu är tacksam för alla dessa händelser eftersom det har fått honom dit han är idag.

– Vad än folk har sagt och vad som än hände så är jag nu på en plats i mitt liv där jag är tacksam för varenda bit av det. Jag är faktiskt väldigt tacksam, för där jag var i mitt liv innan allt det där hände mig, mådde jag inte bra av. Jag kände mig aldrig nöjd. Jag fick aldrig nog. Jag har aldrig varit på en plats där jag är nöjd med mig själv innan, säger Armie och fortsätter:

– Jag kan se på det hela med distanserad blick och säga "det är roligt." Folk kallade mig för kannibal och alla trodde på dem. Folk säger "Japp, den där killen åt folk."

Efter alla anklagelser har Armie Hammers karriär stått still, men under podcasten berättar han att han har skrivit ett manus till en film som ska spegla hans liv och som planeras att gå i produktion inom en snar framtid.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL