Är Jamie Dornan nästa James Bond?

Är Jamie Dornan nästa James Bond?

Filmtopp
19 januari 2022 kl. 10:03

Favoritskapet växer

Racet om vem som ska bli nästa James Bond börjar dra ihop sig och en kandidat som nu bygger kraftigt momentum är Jamie Dornan.

Med No Time To Die gjorde Daniel Craig sitt framträdande som Agent 007. Spekulationerna kring vem som ska axla den ikoniska rollen efter honom har varit många. Men nu kan det vara så att produktionsbolaget MGM hittat deras rättmätiga efterträdare: Jamie Dornan.

Den 39-årige britten är framför allt känd för rollen som Mr. Grey i Fifty Shades-trilogin och som seriemördaren Paul Spector i The Fall. Nyligen hade han också stor succé med miniserien The Tourist som slog tittarrekord på BBC där han spelar en man som vaknar upp efter en bilkrasch och måste rätta till saker innan hans förflutna kommer ikapp honom. Dornan är även aktuell med den Oscarstippade filmen Belfast.

Nu rapporterar Kino.dk att Dornan är bland de med störst favoritskap att ta över rollen som James Bond. Hans odds att ta över har gått från 40/1 till 8/1, vilket innebär att han placerar sig framför tidigare favoriter som Luke EvansIdris Elba och Riz Ahmed. Istället är han nu i potten med Tom Hardy och Henry Cavill

Till skillnad från när MGM castade Daniel Craig, som vid tidpunkten han fick rollen inte var särskilt stor, verkar det som att man nu satsar på en redan lysande stjärna. 

Spänningen tätnar kring vem som kommer att bli nästa James Bond. Filmtopp håller dig uppdaterad. 

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL