Gugu Mbatha-Raw och Oliver Jackson-Cohen om nya serien Surface

Thrillerserien Surface klar för säsong 2

  • Apple TV+
Filmtopp
03 december 2022 kl. 10:12

Nu återvänder Sophie till hemstaden London

Nu är det bekräftat att den psykologiska thrillern "Surface" förnyas och får en andra säsong på Apple TV+.

I Apple TV+ spänningsserie Surface spelar Mbatha-Raw Sophie, en kvinna som efter ett troligt självmordsförsök drabbats av en hjärnskada som lett till extrem minnesförlust. Hon försöker då upptäcka sina egna hemligheter och avslöja en rad synder som sträcker sig hela vägen från en otrohetsaffär till djupare frågor om ett dolt förflutet och hennes sanna identitet. Nu kan fansen se fram emot Surface säsong 2. 

– Jag är stolt över att få fortsätta den här resan och dyka djupare ner i Surface spänning och mysterium med det här briljanta teamet, säger huvudrollsinnehavaren Gugu Mbatha-Raw i ett pressmeddelande.

Hon fortsätter:

– Jag älskar att spela Sophie och jag kan knappt vänta tills fans och ny publik får följa med när hon går in i en ny farlig värld av sitt förflutna i säsong två. Som skådespelare och exekutiv producent är det otroligt meningsfullt att ta hem den här historien till London.

Thrillerserien Surface klar för säsong 2
Foto: Apple TV+.

Detta händer i "Surface" säsong 2

I säsong två återvänder Sophie till sin hemstad London och återupptäcker relationerna som förföljt hennes minnen. Hon får reda på att var hon egentligen kommer ifrån och vad som gjorde henne till den bristfälliga person hon en gång var. Röran hon lämnade bakom sig i San Fransisco kommer dock ikapp henne och Sophie inser att man aldrig kan springa från sitt förflutna.

– Det här är verkligen ett helt nytt kapitel som utspelar sig i en helt ny värld - jag kan knappt vänta tills folk får se hur showen utvecklas när vi utforskar en modig och orädd Sophie i säsong två, säger skaparen Veronica West

I säsong ett fick tittarna reda på vem Sophie egentligen var – säsong två tar reda på varför. Sophie korsade Atlanten för att fly från sitt förflutna, men vad flydde hon ifrån?

Vi inväntar fortfarande ett premiärdatum för "Surface" säsong 2.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL