Joel Kinnaman hyllas av serieskaparna: “väldigt viktig och levande“

Skaparen avslöjar – Kinnaman kan möta utomjordingar i rymdserie

  • Apple TV+
Eric Diedrichs
30 november 2023 kl. 16:11

Berättar om rymdserien i exklusiv intervju med Filmtopp

Just nu visas den fjärde säsongen av "For All Mankind" på Apple TV+. I ett samtal med Filmtopps Eric Diedrichs ger Ronald D. Moore sin syn på att inkludera utomjordiskt liv i kommande säsonger.

Snabbversion
  • Den hyllade rymdserien For All Mankind visas nu på Apple TV+.
  • Joel Kinnaman har huvudrollen som astronauten Edward Baldwin.
  • Tidigare i år vittnade tre f.d. högt uppsatta militära tjänstemän i den amerikanska kongressen om att regeringen vet mer om utomjordiskt liv än vad som har förmedlats.
  • Filmtopps frågar serieskaparen Richard D. Moore om utomjordiskt liv kan dyka upp i kommande säsonger.

Utöver den älskade långköraren "Outlander" ligger Richard D. Moore bakom Apple TV+ storsatsning "For All Mankind", som nu är tillbaka med sin fjärde säsong. I den hyllade rymdserien med Joel Kinnaman i huvudrollen får vi se vad som hade kunnat ske om Sovjetunionen hade kommit först till månen under kalla kriget. För varje säsong görs ett hopp i tiden och nu utspelas den  början av 2000-talet.

I en exklusiv intervju med Filmtopp berättar Richard D. Moore att serien förväntas att bli sju säsonger lång, vilket innebär att de snart kommer att röra sig in i nutiden och framåt. Sett till att tre f.d. högt uppsätta militära tjänstemän nyligen vittnade i den amerikanska kongressen om att regeringen vet mycket mer om utomjordiskt liv än vad som förmedlats till allmänheten, passade vi på att fråga honom om utomjordiskt liv kan komma att vävas in i framtida avsnitt.

Joel Kinnaman i ett rymdskepp i For All Mankind. Snart kanske han möter utomjordingar.
En åldrad Joel Kinnaman i "For All Mankind". Foto: Apple TV+

 Kinneman kan möta utomjordingar i rymdserie

– Vi pratar absolut om det. Det är svårt att inte prata om det [utomjordiskt liv] när man gör en TV-serie som denna, men vi har velat hålla serien så pass realistisk som möjligt sett till vad som tidigare har hänt. Så eftersom vi inte har stött på något utomjordiskt liv de senaste 50 åren hade det varit konstigt att tidigare ha involverat det i vår alternativa tidslinje. Men när du rör dig framåt i tiden, vem vet, precis allt kan hända. Förresten, jag hatar att man kallar UFO:s för UAP [unidentified anomalous phenomenon] numera. Kom igen, är vi så rädda för att säga UFO eller? Det är vad det är för något, säger Richard D. Moore till Filmtopp.

Så ni överväger alltså att ha med utomjordiskt liv i framtida säsonger.

Vi pratar om det hela tiden, bekräftar serieskaparen.

Om Joel Kinnaman kommer att möta utomjordingar i framtida säsonger återstår att se, men enligt Richard D. Moore är det "absolut" något de pratar om "hela tiden". Den fjärde säsongen av "For All Mankind" finns nu att streama på Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL