Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Shrinking med Jason Segel och Harrison Ford – snart på Apple TV+

Shrinking med Jason Segel och Harrison Ford – snart på Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 november 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 november 2022

Ford och Segel i ny komediserie

Från skaparna av dundersuccén "Ted Lasso" och Jason Segel kommer snart komediserien "Shrinking" på Apple TV+, det meddelar streamingtjänsten i ett pressmeddelande.

I dag har Apple TV+ släppt premiärdatum och en första titt på den nya komediserien Shrinking. Jason Segel och Harrison Ford, som gör en av sina första stora tv-roller, syns i den 10 avsnitt långa serien skapad av Bill Lawrence, Brett Goldstein och Segel. Bill Lawrence och Brett Goldstein har båda belönats med Emmys för Ted Lasso.

Shrinking kommer till Apple TV+ den 27 januari 2023, då seriens två första avsnitt släpps. Resterande avsnitt släpps en gång i veckan, på fredagar.

I "Shrinking" börjar en sörjande terapeut (spelad av Segel) bryta mot reglerna och säger exakt vad han tycker till sina patienter. När han bortser från både skolning och etik lyckas han göra tumultartade förändringar i människors liv – och samtidigt förändra sitt eget.

Se den helt nya trailern till Shrinking här:

På rollistan finns, förutom Segel och Ford, även Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie och Lukita Maxwell. Den nya serien produceras av Warner Bros. Television och Lawrences Doozer Productions.

Shrinking är Jason Segels andra samarbete med Apple TV+. Han medverkade senast i Apple Original-filmen The Sky is Everywhere. Serien är även det tredje samarbetet mellan Apple, Bill Lawrence och Warner Bros. Television. Tillsammans har de skapat succéserien Ted Lasso och den kommande dramaserien Bad Monkey. Dessutom spelar Brett Goldstein en roll i Ted Lasso och agerar manusförfattare och exekutiv medproducent för serien, som nyligen belönades med en Emmy för bästa komediserie för andra året i rad. Goldstein vann även en Emmy för Enastånde biroll i en komediserie.

"Shrinking" är den senaste i raden av komediserier på Apple TV+. På tjänsten finns bland annat "Ted Lasso", "Mythic Quest", "Schmigadoon!", "Physical", "The Afterparty", "Central Park", "Bad Sisters" och "Trying".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL