Schmigadoon! är tillbaka – premiär för säsong 2 på Apple TV+

Schmigadoon! är tillbaka – premiär för säsong 2 på Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
05 april 2023 kl. 13:04

Musikalkomedin är tillbaka

Apple TV+ sprudlande musikalkomedi "Schmigadoon!" återvänder i dag, den 5 april, till streamingtjänsten med nya avsnitt.

Apple TV+ har lyckats producera en hel del myskomedier på tv-seriefronten de senaste åren. Bland dem hittar vi omtyckta favoriter som Ted Lasso, Mythic Quest, The Afterparty och, givetvis, Schmigadoon!, den innehållsmässigt kanske färggladaste av dem alla.

I Schmigadoon! mixas musikalgenren med komedi när ett Josh Skinner (Keegan-Michael Key) och Melissa Gimble (Cecily Strong) upptäcker en stad där alla beter sig som om de lever i en musikal. Den uppskruvade tonen bjuder tittaren på lättsmält underhållning som är näst intill omöjlig att värja sig för.

Schmigadoon! säsong 2 – nu på Apple TV+

I dag, den 5 april, har säsong 2 av Emmy-vinnaren Schmigadoon! premiär på Apple TV+. I den nya säsongen försöker huvudkaraktärerna väcka liv i magin de fick uppleva under säsong 1, men det blir inte helt som de tänkt sig. Istället för att komma till Schmigadoon igen, finner de sig själva i Schmicago – en plats som tycks vara sprungen ur musikalen från 60- och 70-talet.

Serien är skapad av Ken Daurio och Cinco Paul. Den sistnämnda av dem har även producerat originalmusik och originalnummer för den nya säsongen. Utöver Key och Strong ser vi skådespelare som Dove Cameron, Kristin Chenoweth, Ariana DeBose, Martin Short och Jane Krakowski i bärande roller. Till säsong 2 har även skådespelare som Tituss Burgess och Patrick Page tillkommit.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL