Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024

Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024

  • Apple TV+
Emil Oscar Rasmussen
26 januari 2024 kl. 18:01

Premiärer på Apple TV+ våren 2024

Sportdokumentärer, spännande dramaserier och – förhoppningsvis – en ny storfilm väntar på Apple TV+ under februari, mars och april 2024.

Apple TV+ fortsätter att verka något i det dolda på streamingmarknaden. Inga av de stora konkurrenterna producerar lika få serier, men det är inte heller någon av dem som tycks hålla lika jämnhög nivå på sina produktioner.

Januari bjöd exempelvis enbart på några få premiärer, men bland dem hittade vi tokhyllade titlar som Masters of the Air, Killers of the Flower Moon och Criminal Record.

Utöver de listade premiärerna nedan räknar vi också med att Apple Studios-satsningen Argylle, som har svensk biopremiär den 2 februari, kommer till Apple TV+ under våren.

Listan kommer att fyllas på med fler titlar.

Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari 2024

Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024
Foto: Apple TV+

The New Look (säsong 1) – 14 februari

En av de mest spännande premiärerna på Apple TV+ den närmaste tiden är utan tvekan dramat The New Look, om modeikonen Christian Dior, spelad av Ben Mendelsohn. I rollerna ser vi även Juliette Binoche som Coco Chanel och Game of Thrones-bekantingen Maise Williams som Cathrine Dior. I övriga roller medverkar John Malkovich, Emily Mortimer, Glenn Close och Claes Bang m.fl.

Serien beskrivs skildra en emotionellt spännande berättelse som avslöjar den chockerande historien om hur modeikonen Christian Dior och andra samtida, som Balenciaga och Coco Chanel, navigerade andra världskrigets fasor och lanserade den moderna modebranschen.

The Dynasty: New England Patriots
Foto: Apple TV+

The Dynasty: New England Patriots (dokumentär) – 16 februari

Dokumentären The Dynasty: New England Patriots gör en djupdykning i organisationens resa de senaste 20 åren – en resa som lett till hela sex Super Bowl-titlar och involverat ikoner som Tom Brady och Bill Belichick. Men allt har inte varit frid och fröjd för New England Patriots och personerna som del av organisationen under åren, utan dokumentären utforskar även kostnaden för de många framgångarna.

Messi's World Cup: The Rise of a Legend – Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024
Foto: Apple TV+

Messi's World Cup: The Rise of a Legend (dokumentär) – 21 februari

Kort efter The Dynasty: New England Patriots är det dags för nästa dokumentär, denna gången om personen som många anser vara den bästa fotbollsspelaren genom tiderna, Lionel Messi. I Messi's World Cup: The Rise of a Legend får vi följa Messi genom hela fem världsmästerskap, på resan mot det senaste – som slutade i triumf.

Constellation – Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024
Foto: Apple TV+

Constellation (säsong 1) – 21 februari

Noomi Rapace spelar huvudrollen i Apple TV+ kommande sci-fi-satsning Constellation. I serien ser vi även Jonathan Banks, känd från Breaking Bad och Better Call Saul, i en bärande roll. Handlingen gör avstamp i en dödlig olycka på den Internationella rymdstationen, vilket lämnar en ensam astronaut att på egen hand återvända till jorden. Efter att ha klarat den heroiska resan upptäcker hon att allt viktigt i hennes liv har förändrats, eller till och med saknas från verkligheten.

Nya filmer och serier på Apple TV+ i mars 2024

The Completely Made-up Adventures of Dick Turpin
Foto: Apple TV+

The Completely Made-up Adventures of Dick Turpin (säsong 1) – 1 mars

I komedisatsningen The Completely Made-up Adventures of Dick Turpin får vi följa med titelkaraktären (spelad av Noel Fielding) på absurda äventyr där han blir en motvillig ledare för ett gäng rövare. Turpin är den mest osannolika av rövare och tvingas förlita sig mer på spektakel och charm än skurkaktig talang.

Manhunt
Foto: Apple TV+

Manhunt (säsong 1) – 15 mars

Manhunt är en verklighetsinspirerad serie baserad som James L. Swansons facklitterära bok med samma titel, som i sin tur är en konspirationsthriller om efterspelet till mordet på Abraham Lincoln (Hamish Linklater) och jakten på mördaren John Wilkes Booth (Anthony Boyle). I övriga roller ser vi bland andra Tobias Menzies och Patton Oswalt.

Palm Royale – Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024
Foto: Apple TV+

Palm Royale (säsong 1) – 20 mars

Kristen Wiig spelar huvudrollen i den stjärnspäckade komediserien Palm Royale, där även namn som Laura Dern, Allison Janney och till och med Ricky Martin medverkar. Handlingen beskrivs som en regelrätt underdog-berättelse om en kvinna som på slutet av 1960-talet försöker bli en del av Palm Beachs societet. Men hur mycket är hon villig att offra för att få det någon annan redan har?

Nya filmer och serier på Apple TV+ i april 2024

Girls State – Nya filmer och serier på Apple TV+ i februari, mars och april 2024
Foto: Apple TV+

Girls State (dokumentär) – 5 april

Girls State är en dokumentärfilm som utforskar hur den amerikanska demokratin hade sett ut om den vilade i händerna på en grupp tonårsflickor. Dokumentären följer en samling unga kvinnor från väldigt olika bakgrunder i Missouri när de tar del av ett experiment som går ut på att de etablerar en ny regering från grunden.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste på Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL