Ny komediserie med Patricia Arquette – snart på Apple TV+

Ny komediserie med Patricia Arquette – snart på Apple TV+

  • Apple TV+
Filmtopp
06 april 2023 kl. 13:04

Ben Stiller-producerade High Desert kommer i maj

I maj är det premiär för den Ben Stiller-producerade, mörka komedin "High Desert", med Oscarsvinnaren Patricia Arquette i huvudrollen. Apple TV+ har nu annonserat ett premiärdatum för serien och bjudit oss på en första bild från vad som väntar.

Apple TV+ släpper den första bilden på "High Desert" som har premiär den 17 maj på Apple TV+. Huvudrollen spelas av Patricia Arquette som även agerar exekutiv producent.

High Desert handlar om Peggy (Arquette), en periodare som bor i den lilla ökenstaden Yucca Valley i Kalifornien tillsammans med sin mamma. När hennes mamma går bort beslutar sig Peggy för att starta om på nytt och bli privatdetektiv.

De medverkar i High Desert på Apple TV+

I övriga roller syns Matt Dillon, Christine Taylor, Weruche Opia, Brad Garrett, Bernadette Peters, Rupert Friend och Keir O’Donnell. Den mörka komediserien regisseras av Emmy-belönade Jay Roach och är skapad av Nancy Fichman, Katie Ford och Jennifer Hoppe. Ben Stiller är exekutiv producent.

Serien är skapad och skriven av Nancy Fichman ("Nurse Jackie", "Damages"), Katie Ford ("Miss Secret Agent") och Jennifer Hoppe ("Grace and Frankie", "Nurse Jackie", "Damages") som även agerar exekutiva producenter. "High Desert" produceras av Apple Studios, Red Hour Films, 3 Arts Entertainment och Delirious Media.

Stiller och Arquette återförenas efter att tidigare jobbat tillsammans i Severance, Escape at Dannemora och komediklassikern Flirting with Disaster. Det är inte heller första gången Stiller och Jay Roach samarbetar, Släkten är värst, Familjen är värre och Meet the Parents: Little Fockers.

Vid premiären den 17 maj släpps de första tre halvtimmesavsnitten. Därefter släpps ett nytt avsnitt i veckan.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL