Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kan du streama nya avsnitt av Jennifer Anistons hyllade dramaserie

Nu kan du streama nya avsnitt av Jennifer Anistons hyllade dramaserie

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 september 2023

The Morning Show säsong 3 – nu på Apple TV+

Nya avsnitt av hyllade "The Morning Show" med Jennifer Aniston och Reese Witherspoon finns nu att streama på Apple TV+.

"The Morning Show" är ett av Apple TV+ stora flaggskepp och nu är serien inne på sin tredje säsong. Handlingen i serien kretsar kring produktionen av ett morgon-tv-program i USA och människorna bakom den. Det sylvassa dramat ger en inblick i den unika press och de unika utmaningar som medarbetarna ställs inför, samtidigt som de försöker balansera sina privatliv.

I denna stjärnspäckade, Emmy-vinnande serie ser vi bland andra skådespelare som Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Billy Crudup och Mark Duplass. Mad Men-stjärnan Jon Hamm ansluter dessutom till rollbesättningen i den senaste säsongen.

Premiär för hyllande The Morning Show säsong 3 – nu på Apple TV+

Den senaste, tredje säsongen av The Morning Show hade premiär på Apple TV+ den 13 september. I de nya avsnitten utforskas bland annat kostnaden av integritet i jakten på kommersiell gångbarhet, men även behovet av förändring och vad som är okej att tumma på i acceptansen av den. Som vanligt är intrigerna många och dramat som alltid fullt av nerv.

The Morning Show säsong 3 består av totalt tio avsnitt. De första två släpptes på Apple TV+ den 13 september och efter premiären släpps ett nytt avsnitt i veckan fram till den 8 november.

NÄSTA ARTIKEL