Missa inte: Mark Wahlberg tillbaka med ny familjekomedi

Missa inte: Mark Wahlberg tillbaka med ny familjekomedi

  • Apple TV+
Axel Diedrichs
17 december 2023 kl. 08:12

Mycket action i "The Family Plan"

Mark Wahlberg är tillbaka med en ny film, den här gången på Apple TV+. "The Family Plan" följer en lönnmördare som sliter med sin familj på vägarna.

Apple TV+ fortsätter att släppa stora titlar till sina prenumeranter. I fredags var det premiär för deras senaste påkostade film, den actiondrivna familjekomedin The Family Plan, med Mark Wahlberg i huvudrollen. Här spelar han en urtråkig farsa som visar sig ha en hel del skelett i garderoben, och som måste slita med sig sin familj på en spontan resa när hans förflutna kommer ikapp honom, utan att avslöja för dem vad som faktiskt pågår.

Missa inte: Mark Wahlberg tillbaka med ny familjekomedi
Foto: Apple TV+.

Detta händer i The Family Plan

Den nya filmen följer Dan Morgan, en till synes helt vanlig familjeman utan några som helst skruvar lösa. Men det kommer visa sig att han en gång i tiden var världens farligaste lönnmördare. Därför blir det svettigt för honom när fiender från hans förflutna dyker upp och vill ha honom död. Dan, som inte vill avslöja sitt gamla liv, tar med sig sin ovetande frun och barn på en "roadtrip" till Las Vegas för att möta sin motståndare. 

När Filmtopp pratade med Mark Wahlberg om The Family Plan poängterade vi att han kör familjens bil som en riktig kämpe i filmen. Han berättade då att det inte är långt ifrån hur han kör i verkligheten: 

– Jag är känd för att göra det på riktigt med [skrattar]. Konstant sen med att lämna av barnen på skolan, men jag är egentligen inte sen. Tror du att jag är sen med att lämna barnen på skolan? Nej, det är jag inte. Om jag måste lämna dem på skolan, när min fru tvingar mig, så kommer jag sent till min utslagstid på golfbanan och det är då den riktiga körningen börjar, säger han till Filmtopp.

Se en fartfylld Mark Wahlberg i trailern till "The Family Plan" här:

The Family Plan är regisserad av långfilmsdebutanten Simon Cellan Jones, som tidigare har jobbat mycket med TV. Inte minst är han en av de kreativa hjärnorna bakom den hyllade Netflix-serien The Diplomat

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL