En av 2000-talets bästa serier är snart tillbaka – säsong 2 färdiginspelad

En av 2000-talets bästa serier är snart tillbaka – säsong 2 färdiginspelad

  • Apple TV+
Emil Oscar Rasmussen
27 april 2024 kl. 10:04

Huvudrollsinnehavaren Adam Scott bekräftar att Severance säsong 2 är på gång

Väntan är snart över – premiären för tokhyllade "Severance" säsong 2 kommer närmare. Huvudrollsinnehavaren Adam Scott bekräftar att säsongen är färdiginspelad och passar samtidigt på att hylla regissören Ben Stiller.

"Severance" på Apple TV+ är av många ansedd som en av de senaste årens allra bästa serier. Dramat med sci-fi-inslag parkerar just nu på det imponerande snittbetyget 8,7 av 10 på IMDb (med över 200 000 betygsättningar) och den hyllades dessutom unisont efter premiären 2022, inklusive av Filmtopp.

Efter en tids tystnad kring serien kommer huvudrollsinnehavaren Adam Scott med en efterlängtad uppdatering – säsong 2 av Severance är färdiginspelad.

Severance. Foto: Apple TV+
Foto: Apple TV+

Adam Scott bekräftar – Severance säsong 2 är inspelad

I "Severance" får vi följa en grupp kontorsarbetare på en mystisk arbetsplats där de utför lika mystiska arbetsuppgifter under ännu mer mystiska förutsättningarna. De anställda på platsen, med Mark Scout (Scott) i täten har genomgått ett ingrepp som helt separerar ens privata minnen från de jobbrelaterade. Mark i privatlivet och Mark på jobbet har alltså ingen som helst aning vad den andra versionen av honom själv sysslar med om dagarna.

Men det blir snart uppenbart att allt inte står helt rätt till och snart tar den kontorsarbetande Mark upp jakten på vad som egentligen försiggår.

Serien är skapad av Dan Erickson och regisseras av Ben Stiller, som också agerar exekutiv producent.

I en intervju med People Magazine avslöjar Adam Scott nu att den andra säsongen av Severance är färdiginspelad och han passar på att hylla både Stiller och nytillskotten i säsong 2.

– Jag tycker att en av Ben Stillers superkrafter är casting och att hitta rätt personer till roller. Han är väldigt, väldigt bra på det, säger Scott till People.

Bland de nya skådespelarna i säsong 2 hittar vi namn som Gwendoline Christie, Alia Shawkat, Meritt Wever, Bob Balaban m.fl. Återvänder vid sidan om Scott gör dessutom Patricia Arquette, Christopher Walken, John Turturro och Zach Cherry m.fl.

Något spikat premiärdatum för "Severance" säsong 2 är inte annonserat. Säsong 1 streamar på Apple TV+.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL