Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då har For All Mankind: säsong 3 premiär

Då har For All Mankind: säsong 3 premiär

  • Apple TV+
Ebba Bengtsson | Nyhet
16 maj 2022
Ebba Bengtsson | Nyhet
16 maj 2022

Ny trailer på den hyllade serien

USA och Sovjetunionen har ett nytt mål att kämpa för i tredje rundan av "For All Mankind:" Mars.

Apple TV+ har släppt en ny trailer på den tredje säsongen av For All Mankind. Den nya säsongen kommer utspela sig under det tidiga 90-talet i en alternativ verklighet och handla om en fartfylld kapplöpning mot en ny planet: Mars.

Sovjetunionen och USA tävlar om vem som först ska nå Mars. Samtidigt ger sig en ny, oväntad deltagare in i spelet som har mycket att bevisa och ännu mer att förlora. Karaktärerna ställs öga mot öga när ärelystnaden strider mot varandra och deras lojaliteter sätts på spel.

Dem Emmybelönade serien är skapad av Ronald D. Moore, Matt Woldpert och Ben Nedivi återvänder till Apple TV+ den 10 juni 2022. Under tio veckor kommer ett nytt avsnitt släppas varje fredag, till och med den 12 augusti. 

Edi Gathegi (Twilight: New Moon, X-Men: First Class) är den senaste skådespelaren som ansluter sig till den nya säsongen. Han kommer spela Dev Ayesa, en karismatisk visionär med siktet inställt på stjärnorna. Vi kommer även få återse Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña och Wrenn Schmidt

I väntan på den tredje säsongens premiär den 10 juni så kan du streama de första säsongerna av For All Mankind på Apple TV+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL