Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Antoine Fuqua vill att Denzel Washington spelar Scarface

Antoine Fuqua vill att Denzel Washington spelar Scarface

Kristian Andersson | Nyhet
01 augusti 2018
Kristian Andersson | Nyhet
01 augusti 2018

Antoine Fuqua vill ha Oscarsbelönade Denzel i hans nästa film "Scarface".

Regissören Antoine Fuqua är snart aktuell med en ny tagning av "Scarface", och han vill gärna att Danzel Washington ska ta sig an huvudrollen. Men Washington själv är tydligen inte så sugen på det trots att de båda jobbat mycket med varandra tidigare, och resultaten blivit bra.

Antoine Fuqua har bland annat gjort The Equalizer och Training Day. Det var för någon dag sedan som Fuqua pratade med Hollywood Reporter om den kommande Scarface. Han fick där frågan om vem som skulle passa bra i huvudrollen, och självklart var det Denzel Washington som hade passat bäst, om regissören själv fått välja.

Faqua och Washington har jobbat med varandra många gånger förut, så det kanske inte är konstigt att han skulle få rollen. Men enligt Hollywood Reporter är Washington väldigt osäker på om han vill ta sig an rollen.

Fuqua berättar följande:

Min dröm är att han är Scarface. Han skrattar ibland och säger 'Al Pacino gjorde ett jättebra jobb! Jag vill inte göra det.' Jag försöker fortfarande få honom att göra det.

Den nya Scarface blir den tredje versionen av Armitage Trails bok där vi får följa en gangster väg från botten till toppen och sedan hans fall. Andra regissörer som gjort film på boken är Brian De Palma och Howard Hawk.

Den nya filmen utspelar sig i Los Angeles och produceras av Dylan Clark.

Fuqua berättar också att han och Danzel är överens om att göra Equalizer 3 men än är filmen i ett väldigt tidigt stadie. Vi som bor utomlands måste ju först få se tvåan innan vi kan längta efter trean. Läs mer här om Equalizer 2 här, filmen släpps den 24 augusti 2018 i Sverige.

Är du sugen på en ny Scarface? Och skulle Washington passa bra i huvudrollen?

NÄSTA ARTIKEL