Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ännu en storstjärna till Knives Out 2

Ännu en storstjärna till Knives Out 2

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 maj 2021

Craig, Norton, Bautista och nu Monáe – det blir stjärnspäckat i Knives Out 2.

Rian Johnsons "Knives Out" gjorde storsuccé 2019, vilket ledde till att Netflix la en beställning på både en och två uppföljare. I den kommande filmen återvänder Daniel Craig som detektiven Benoit Blanc – och nu rapporteras även stjärnan Janelle Monáe vara nära en roll i "Knives Out 2".

De senaste dagarna har både Edward Norton och Dave Bautista presenterats som tillskott vid sidan om Daniel Craig i "Knives Out 2". Nu rapporterar The Hollywood Reporter att även Janelle Monáe ser ut att vara klar för filmen.

Monáe är ett av Hollywoods stora stjärnskott från de senaste åren. Hon har spelat roller i hyllade filmer som Moonlight (2016), Hidden Figures (2016) och Harriet (2019), men hon har även en framgångsrik karriär som sångare. Monáe var senast aktuell som huvudrollsinnehavaren i Antebellum (2020) och hon har även spelat tillsammans med Alicia Vikander i serien The Glorias (2020) – och nu ser alltså Knives Out 2 ut att bli Monáes nästa stora projekt.

Uppföljaren till Rian Johnsons friska fläkt inom genren för mordmysterier ser alltså ut att bli precis lika stjärnspäckad som sin föregångare. I Knives Out spelade giganter som Christopher Plummer och Jamie Lee Curtis, och yngre storstjärnor som Chris Evans och Ana de Armas, några av rollerna.

I Knives Out 2 återvänder Johnson som både regissör och manusförfattare. Vad filmen kommer att handla om är fortfarande inte känt, men inspelningen är planerad att påbörjas i Grekland under sommaren.

MER LÄSNING:
Knives Out-uppföljare släpps på Netflix
Edward Norton ansluter till Knives Out 2

NÄSTA ARTIKEL