Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Knives Out 2

Edward Norton ansluter till Knives Out 2

  • Netflix
Matilda Lindblom | Nyhet
12 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
12 maj 2021

Daniel Craig får sällskap av Norton i uppföljare till Knives Out.

Daniel Craig spelar återigen detektiven Benoit Blanc i "Knives Out 2" och nu står det klart att han får sällskap av den rutinerade skådespelaren Edward Norton i den kommande Netflix-filmen.

Deadline rapporterar att flerfaldigt Oscarsnominerade Edward Norton kommer att medverka i Netflix-filmen Knives Out 2, som är en uppföljare till Rian Johnsons succéfilm från 2019. Även Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) presenterades nyligen som en av skådespelarna i uppföljaren. 

Bond-stjärnan Daniel Craig återvänder som huvudkaraktären, detektiven Benoit Blanc, som får ett nytt mordmysterium att lösa med en massor av misstänkta. Kanske är Norton och Bautista två av dem? Än så länge är det inte känt vilka roller som de båda skådespelarna ska spela.   

I mars meddelades det att Netflix även beställt en tredje film i Knives Out-serien, utöver tvåan som Norton ska medverka i. Deadline skriver att Norton har gått ut med att han är väldigt petig med vilka roller han tar sig an, vilket bådar gott för Knives Out 2.  

Filmen kommer att spelas in i Grekland under sommaren, men ett premiärdatum för när det kommer till Netflix är än så länge inte spikat.

VIDARE LÄSNING: 
Knives Out-uppföljare släpps på Netflix

NÄSTA ARTIKEL