Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Anna Karenina blir Netflix första ryska originaldrama

Anna Karenina blir Netflix första ryska originaldrama

Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021
Matilda Lindblom | Nyhet
26 maj 2021

En klassisk berättelse i modern tappning

Den ryska skådespelerskan Svetlana Khodchenkova ska medverka i den första ryska originalserien på Netflix. En adaption av Leo Tolstoys Anna Karenina i modern tappning.

Deadline rapporterar att Netflix får sin första ryska originalserie någonsin i form av en nyversion av Leo Tolstoys klassiker Anna Karenina, som kommer att heta Anna K

Serien sätter en liten twist på det klassiska verket och den kommer att utspela sig i nutida Ryssland, i Moskva, St Petersburg och på landsbygden.  

Den ryska skådespelerskan från Wolverine Svetlana Khodchenkova ska spela Anna Karenina, som är gift med stadens framtida guvernör, men möter arvingen av ett aluminiumföretag, Vronsky. Deras affär hotar balansen mellan deras familjer och de olika kretsar som de rör sig i. Det blir en dramatisk historia om passion och lojalitet. 

Produktionsbolaget 1-2-3:s överhuvud Fedorovich hoppas att den framåtblickande serien, som baseras på ett av de mest klassiska verken inom litteraturen, ska nå publikens hjärtan oavsett var de befinner sig i världen.

VIDARE LÄSNING: 
Bästa serierna på Netflix

NÄSTA ARTIKEL