Andreas om Christoffer Hammarlöf i Farmen: “Ett argument för abort"

Andreas om Christoffer Hammarlöf i Farmen: “Kommer slå honom på käften"

Moa  Andersson
29 januari 2023 kl. 02:01

Andreas Gauffin om Christoffer Hammarlöf: "Nu är måttet rågat"

Andreas Gauffin har fått nog av Christoffer Hammarlöf i "Farmen" 2023. Karin Kollberg tycker att han går för hårt mot Christoffer som han säger att han vill slå på käften.

Andreas Gauffin har fått nog. Han stör sig på att Christoffer Hammarlöf menar sig kunna allt, vad någon än säger. Det spelar ingen roll vad det handlar om, han är liksom bäst och och värst på alla sätt och vis. Han vet bäst, men Andreas menar att han inte har någon aning vad han pratar om och att det går honom på nerverna. 

– Christoffer. Alltså folk är spyfärdiga här inne, nu är det inte bra. Ingen bra stämning på frukosten överhuvudtaget, säger Andreas.

Han är underdrivet sagt irriterad, menar deltagaren Sebastian Västerlund:

– Det finns en viss irritation i gruppen och det märktes idag på frukosten. Andreas stör sig väldigt, väldigt mycket på Christoffer och har skapat irritation över någon dag här på Christoffers sätt att vara, bete sig och agera i grupp. 

Andreas om Christoffer Hammarlöf i Farmen: “Kommer slå honom på käften"
Foto: TV4 / C More.

Andreas ställer till med scen vid frukosten

Vid frukosten får Andreas nog och ställer till med en liten scen. Han reser sig upp och gör det tydligt för de andra farmarna, inklusive Christoffer, att han är måttligt irriterad. 

Efter frukostens tillställning kommer Andreas ut till en öppnad hönsgård där höns och tuppar springer runt helt vilt. 

– Det är klart att hönsen klarar av att springa vilt, det har dom gjort i alla år. Men jag vet inte om det är okej att göra så här än, jag vill kolla det med Wincent för det kanske finns 800 rävar här liksom, förklarar Andreas.

Han vill se att det okej med Hans Wincent innan det springer höns överallt. Det är inte farmarnas höns och Christoffer tar sig friheter för att få fem minuter i ramljuset. Det går Andreas på nerverna.

Andreas om Christoffer Hammarlöf i Farmen: “Kommer slå honom på käften"
Andreas och Karin. Foto: TV4 / C More.

Andreas hotfulla ord om Christoffer Hammarlöf i Farmen 2023: “Kommer slå honom på käften"

Karin Kollberg undrar hur det är med Andreas egentligen. Han berättar då om hur han känner över Christoffer: 

– Christoffer hörs och syns överallt och lägger sig i saker han inte har med att göra här inne. Han har ingen jävla aning vad det är han pratar om. Vet du vad jag fick höra att han har planerat att göra?

Andreas har fått höra att Christoffer sagt till Cia Stenmark Sommerborn att han ska fånga in hönsen från hönsgården och släppa in dem i huset, för att skapa content. Andreas förklarar att han kommer kliva av programmet om det händer och att han kommer "slå honom på käften och gå därifrån" om det händer.

– Nej det gör du inte, men det är elakt mot hönsen, säger Karin.

Vidare berättar Andreas att Christoffer är världsmästare på allt, han är mästerkock, snickare och filmproducent.

– Jag genomskådar honom på två frågor. Han kan ju ingenting! Fullkomligt jävla oduglig, han är ett argument för abort den där jävla idioten, förklarar Andreas. 

– Nej, nej, nu går du lite för hårt, svarar Karin. 

Andreas om Christoffer Hammarlöf i Farmen: “Kommer slå honom på käften"
Foto: TV4 / C More.

"Skulle vara katastrof om Christoffer blir storbonde"

Andreas klarar inte av människor som försöker vara översittare och besserwissers när de i själva fallet inte vet vad de pratar om.

– Om Christoffer blir storbonde blir det hela havet stormar på den här gården, då vet jag inte vad fan vi gör. Det skulle vara katastrof. Nej, fy fan alltså det får inte ske, säger Andreas.

Andreas Gauffin i Farmen 2023
Foto: TV4 / C More.

Andreas packar sina väskor

Andreas har ett samtal med Sebastian dom rör om i grytan rejält. Andreas har fått höra ett rykte som Christoffer spridit om hans nära och kära. Om Christoffer säger att han har dålig arbetsmoral eller liknande studsar det bara på honom. Men när han hittat på saker som riskerar att gå ut över hans familj sätter han ner foten.

– Jag packar och drar. Jag ska hem till min sambo som jag älskar sedan kan han dra åt helvete, säger en irriterad Andreas. 

Du följer "Farmen" 2023 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL