Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailerpremiär: Sylvester Stallone som superhjälte i Samaritan

Trailerpremiär: Sylvester Stallone som superhjälte i Samaritan

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 juli 2022

Actionhjälten ser inte ut att vilja kasta in handduken

I augusti är det premiär för superhjältefilmen "Samaritan" med Sylvester Stallone. Nu kan vi äntligen se den officiella trailern!

76-åriga Sylvester Stallone fortsätter att ge skurkar på käften. Snart ser vi honom i den actionpackade superhjältefilmen Samaritan Amazon Prime Video. I dag har den första trailern landat och vi ser ut att kunna förvänta oss en hel del brutala fight-scener prydda med en komisk touch. Det är nog säkert att säga att det bådar gott. 

Trailerpremiär: Sylvester Stallone som superhjälte i Samaritan
Foto: Amazon Prime Video.

I filmen följer vi 13-åriga Sam Cleary (Javon ”Wanna” Walton) som misstänker att hans mystiska och tillbakadragna granne Mr. Smith (Stallone) i själva verket är en gammal legend som gömmer sig bland massan. Tjugo år tidigare rapporterades Samaritan – Granite Citys egna superhjälte – som död efter en eldig strid mot sin ärkefiende Nemesis. Majoriteten tror nu därför att Samaritan omkom i elden medan andra – som Sam – fortfarande har hopp om att han lever. Med en brottslighet som ökar och en stad på gränsen till kaos gör Sam det till sitt uppdrag att övertyga sin granne om att lämna ensligheten och rädda staden från en säker undergång.

Se trailern till "Samaritan" här:

Filmen har sin efterlängtade premiär på Amazon Prime Video den 26 augusti.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL