Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2022

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
22 juli 2022 kl. 10:07

Toppar sommaren med flera tunga nyheter

En stor månad på streamingtjänsten ger oss flera efterlängtade titlar, däribland superhjältefilmen "The Samaritan" med Sylvester Stallone. Här är alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2022!

Tre titlar du inte får missa

Thirteen Lives (Film)

Premiär: 5 augusti

Thirteen Lives återberättar den sanna historien om det thailändska fotbollslaget som efter en oväntad regnstorm fastnade i grottan Tham Luang 2018, och följer den världsomfattande räddningsaktionen som utfördes för att rädda dem. Inför nästintill otänkbara odds ger sig ett team av världens mest erfarna och skickliga dykare ut på ett hjärtknipande uppdrag genom smala tunnlar och våldsamma översvämningar - och tillsammans med Thailändska styrkor och över 10 000 frivilliga gör de allt de kan för att rädda de tolv pojkarna och deras tränare.  Med insatserna större än någonsin och hela världen som åskådare tvingas teamet till sitt mest utmanande dyk hittills.

Regi: Ron Howard
Manus: William Nicholson
Rolllista: Viggo Mortensen, Colin Farrell, Joel Edgerton, Tom Bateman, Paul Gleeson m.fl.

A League of Their Own (TV-serie)

Premiär: 12 augusti

A League of Their Own väcker till liv den glada andan i Penny Marshalls hyllade klassiker, samtidigt som den öppnar upp, för en bredare publik, historien om en hel generation av kvinnor som drömde om att spela professionell baseboll. Serien tittar djupare på ämnen som ras och sexualitet, och följer den resa som en helt ny ensemble av karaktärer stakar ut för sig själva, både på planen och utanför.

Med Abbi Jacobson som Carson, Chanté Adams som Max, D'Arcy Carden som Greta, Gbemisola Ikumelo som Clance, Roberta Colindrez som Lupe, Nick Offerman som Dove, Saidah Arrika Ekulona som Toni, Kate Berlant som Shirley, Kendall Johnson som Gary,  Kelly McCormack som Jess, Alex Désert  som Edgar, Priscilla Delgado som Esti, Aaron Jennings som Guy, Molly Ephraim som Maybelle, Melanie Field som Jo, Dale Dickey som Beverly.

Samaritan (Film)

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2022
Foto: Amazon Prime Video.

Premiär: 26 augusti

13-åriga Sam Cleary (Javon ”Wanna” Walton) misstänker att hans mystiska och tillbakadragna granne Mr. Smith (Sylvester Stallone) i själva verket är en gammal legend som gömmer sig bland massan. Tjugo år tidigare rapporterades Samaritan – Granite Citys egna superhjälte – som död efter en eldig strid mot sin ärkefiende Nemesis. Majoriteten tror nu därför att Samaritan omkom i elden medan andra – som Sam – fortfarande har hopp om att han lever. Med en brottslighet som ökar och en stad på gränsen till kaos gör Sam det till sitt uppdrag att övertyga sin granne om att lämna ensligheten och rädda staden från en säker undergång.

Regi: Julius Avery
Manus: Bragi F. Schut
Rollista: Sylvester Stallone, Javon “Wanna” Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco, Moises Arias

Övriga nya filmer och serier på Amazon Prime Video i augusti 2022 

Cruel Summer (säsong 2) – 2 augusti
All or Nothing: Arsenal – 4 augusti
The Outlaws (säsong 2) – 5 augusti
Time – 12 augusti
Bel-Air (säsong 1) – 19 augusti
Making the Cut (säsong 3) – 19 augusti

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL