Snart premiär för The Boys säsong 4 – världen står på randen till undergång

Snart premiär för The Boys säsong 4 – världen står på randen till undergång

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
23 februari 2024 kl. 09:02

Det är äntligen dags – i juni kommer The Boys tillbaka

Prime Videos succéserie "The Boys" är snart tillbaka med sin efterlängtade fjärde säsong. Nya avsnitt kommer till streamingtjänsten i juni.

Serien som gjorde Prime Video till streamingtjänsten på allas läppar är snart tillbaka med sin efterlängtade fjärde säsong. Under gårdagen kunder Prime Video avslöja att The Boys säsong 4 har premiär i juni 2024.

Framgångssagan om de korrupta superhjältarna hade debut med sin första säsong 2019 och har sedan dess varit en av Prime Videos mest hyllade och omtyckta serier.

Premiär i juni för The Boys säsong 4

Prime Video avslöjar i ett pressmeddelande att The Boys säsong 4 har premiär på streamingtjänsten torsdagen den 13 juni 2024. På premiärdagen släpps hela tre avsnitt, och dessa följs sedan upp med ett nytt avsnitt i veckan fram till och med den 18 juli, då det är dags för säsongsfinal.

I den kommande säsongen återvänder en bekantingar till serien, med namn som Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Laz Alonso, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Jessie T. Usher, Colby Minifie, Claudia Doumit i täten.

Nya spännande namn tillkommer dessutom till rollbesättningen, såsom Jeffrey Dean Morgan (Watchmen, The Walking Dead), Susan Heyward (Orange Is the New Black) och Valorie Curry (The Lost Symbol, The Tick).

Detta väntar i den fjärde säsongen av Prime Videos The Boys

Prime Video beskriver den fjärde säsongen som följande:

I den fjärde säsongen står världen på randen till undergång. Victoria Neuman är närmare presidentposten än någonsin förr men hålls samtidigt i ett järngrepp av Homelander som fortsätter att konsolidera sin makt. Butcher, som bara har månader kvar att leva, har förlorat både Beccas son och sin roll som ledare av The Boys. Resten av teamet är trött på hans lögner. Insatserna är högre än någonsin och The Boys behöver arbeta tillsammans för att rädda världen innan det är för sent.

"The Boys" säsong 4 består av totalt 8 avsnitt och har premiär på Prime Video den 13 juni 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL