The Boys-stjärnan Antony Starr sågar sina fans: Ni har missat poängen helt!

The Boys-stjärnan Antony Starr sågar sina fans: Ni har missat poängen helt!

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
20 juni 2023 kl. 18:06

"Uppenbarligen inte är en bra kille"

Under ett samtal med Los Angeles Times valde The Boys-stjärnan Antony Starr att tala direkt till fans som har idoliserat "The Boys" centrala antagonist Homelander.

The Boys-stjärnan Antony Starr sågar sina fans: Ni har missat poängen helt!
Foto: Prime Video.

The Boys-stjärnan Antony Starr svarade nyligen och gav sina åsikter på att fans idoliserade Homelander

Baserad på den populära serietidningen skapad av Garth Ennis fokuserar Prime Videos hyllade TV-anpassning The Boys på det titulära teamet av vigilanter som fungerar som vakthundar för världens expanderande grupper med individer med superkrafter. Antony Starr spelar rollen som skurken Homelander, ledaren för de sju, ett lag i Justice League-stil med de mäktigaste av de så kallade "superhjältarna".

Den narcissistiske sociopaten talar till sina fans genom öppen patriotisk retorik likt en politiker. Som ett resultat har delar av The Boys fanbas blivit knuten till Homelander, vilket resulterar i att Antony Starr nu valt att uttala sig i ren protest.

Under ett samtal med Los Angeles Times valde stjärnan att tala direkt till fans som har idoliserat The Boys centrala antagonist Homelander.

– Det är en väldigt märklig sak som har hänt kring karaktären, även om han uppenbarligen inte är en bra kille så finns det ett konstigt element av fans där ute som faktiskt avgudar honom. Jag har sett några inlägg på Twitter och jag säger: "Vänta, vad? Du missar poängen helt!", säger Antony.

Foto: Prime Video.

Homelander kommer mest troligt att få stå till svars

En möjlig rättegång i The Boys säsong 4 ger serien ett utmärkt tillfälle att utmana Homelander eftersom han måste försvara sina handlingar i en domstol. Istället för fullständigt hyllande från sina anhängare kommer Homelander att möta hård offentlig juridisk motgång som kan leda till att flera av hans tidigare ondskefulla handlingar kommer fram i ljuset.

I dagsläget finns det inget satt premiärdatum för The Boys säsong 4 utan publiken måste ha tålamod ett tag till för att se hur Homelander lyckas ta sig ur denna juridiska kamp.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL