Nya filmer och serier på Prime Video i januari 2023

Shotgun Wedding med Jennifer Lopez – nu på Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
27 januari 2023 kl. 10:01

Den romantiska actionkomedi har streamingpremiär i dag

I dag har filmen "Shotgun Wedding", med Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna, svensk premiär i samband med att den landar på Prime Video.

Prime Video släpper en perfekt fredagsfilm i dag, då originalet Shotgun Wedding äntligen hittar till den svenska streamingmarknaden. Filmen är en actionladdad romantisk komedi med stjärnorna Jennifer Lopez och Josh Duhamel i huvudrollerna.

Även vid sidan om de två frontfigurerna hittar vi en rad namnkunniga skådespelare, som bl.a. Lenny KravitzJennifer Coolidge, Cheech Marin och D'Arcy Carden m.fl.

Handlingen i Shotgun Wedding kretsar kring ett par som precis ska säga "ja" till varandra när deras drömbröllop plötsligt kapas av ett gäng kriminella som tar bröllopsbesökarna gisslan. Nu måste de göra vad de kan för att rädda sina nära och kära, och på köpet får de dessutom chansen att utvärdera sitt förhållande.

Shotgun Wedding är en originalproduktion från Prime Video och är regisserad av Jason Moore (Pitch Perfect) och skriven av Mark Hammer (Two Night Stand).

Filmen hade precis på flertalet marknader i slutet av december och har hittills fått ett ljummet mottagande från både kritiker och övrig publik. Med det sagt ser det ut att vara en fartfylld berättelse med mycket stjärnglans, som skulle kunna vara ett perfekt, lättsamt filmval att se hemifrån tv-soffan.

"Shotgun Wedding" släpps på Prime Video i dag, den 27 januari.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL