Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ny trailer till Sagan om Ringen: Maktens ringar – se den nu

Se häftig bakom kulisserna-video från Sagan om Ringen-serien

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
03 augusti 2022

Storslagna scener på seriens produktion!

Om mindre än en månad är det premiär för den nya Sagan om Ringen-serien. Nu har Amazon Prime Video släppt en bakom kulisserna-video som tar oss till produktionens hetta.

Den 2 september släpper Amazon Prime Video deras efterlängtade serie Sagan om Ringen: Maktens ringar. För dig som inte kan hålla dig på att få se mer av vad som komma skall, eller bara allmänt vill ha inblick i produktionen, så finns nu en häftig bakom kulisserna-video att ta del av. 

Amazon berättar att serien utspelar sig i det fiktiva landet Númenore, ”landet i väst", som beskrivs i boken Silmarillion. Handlingen tar vid i en epok som är 3441 år lång och äger rum föra filmseriens handling. Trots detta återser vi karaktärer från filmerna, däribland Galadriel, Elrond och Sauron. 

Maktens ringar blir den första serien någonsin att kosta över en miljard dollar att producera, vilket också märks i den nya produktionsvideon. 

Se det alldeles färska bakom kulisserna-klippet till "Sagan om Ringen: Maktens ringar" här:

Första säsongen av Maktens ringar kommer att bestå av totalt åtta avsnitt. En andra säsong är redan bekräftad och det har rapporterats om planer på åtminstone fem säsonger.

 Ja, det här blir antingen någonting väldigt speciellt eller en av tidernas största floppar. Oavsett uppskattar vi risktagandet.

Fortsättning följer...

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL