Säsongspremiär för The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon Prime

Säsongspremiär för The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon Prime

  • Amazon Prime
18 februari 2022 kl. 12:02

Fjärde säsongen av periodiska komedidramat

I dag är det premiär för den fjärde säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel. Precis som förra säsongen kommer denna bestå av åtta avsnitt.

The Marvelous Mrs. Maisel hade premiär 2017, och den senaste säsongen visades för över två år sedan. Fans har alltså fått vänta länge på att få se vad som kommer hända med Midge, Susie, Joel och alla andra karaktärer.

Serien handlar om Midge, en husfru som upptäcker att hon har en talang för stand-up komedi, och bestämmer sig för att göra en karriär i branschen. Förra säsongen slutade dramatiskt. Vår huvudperson var då på väg att uppnå toppen av sin karriär, men blev abrupt av med sin chans i sista minuten. 

I den officiella synopsisen står det att Midge denna säsong kommer slipa på sin show, och försöka hitta ett uppträdande där hon får ha total kreativ frihet. Men hennes engagemang för humorn, och platserna det tar henne till, skapar en klyfta mellan henne och hennes familj samt vänner. 

Avsnitten kommer släppas veckovis, men den första veckan har Amazon valt att släppa två avsnitt samtidigt. En femte säsong har redan bekräftats, som också kommer bli seriens sista.

Avsnitt ett och två finns nu att streama på Amazon Prime Video.

Se trailer för säsong fyra nedanför:

MER LÄSNING:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL