Premiär för Invincible säsong 2 på Prime Video – spännande fortsättning

Premiär för "Invincible" säsong 2 på Prime Video – spännande fortsättning

  • Amazon Prime
Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad 15 mars 2024 kl. 07:03 | Publicerad 14 mars 2024 kl. 14:03

Följ Mark Graysons fortsatta kamp mot ondskan

Ni som har väntat på fortsättningen har nu all anledning att glädja er då "Invincible" säsong 2, del 2 har premiär i dag.

I dag har äntligen den andra halvan av den andra säsongen av den populära serien Invincible premiär på Prime Video. Hjärnorna bakom detta animerade äventyr är Robert Kirkman, Ryan Ottley, och Cory Walker.

Första säsongen av Invincible följde tonåringen Mark Grayson (Steven Yeun), vars far, Omni-Man (J.K. Simmons), avslöjar sin sanna identitet som utomjording från planeten Viltrum. Mark, som är en uppkomling som superhjälte, konfronteras med moraliska dilemman när han lär sig sanningen om sin far och deras roll i universum.

Foto: Prime Video

Invincible säsong två på Prime Video – Mark tacklar en ny verklighet

I den andra säsongens första del fortsätter Mark att kämpa med konsekvenserna av sin fars svek och de nya hot som dyker upp när han tar på sig rollen som en av universums försvarare. Efter en dramatisk uppgörelse med sin far lämnar Mark jorden och hamnar mitt i en rymdkonflikt med farliga konsekvenser. Nu återstår det att se hur Mark ska tackla den nya verklighet som väntar honom och hur han ska rädda sin far från Viltrumiternas straff.

Invincible fortsätter att förvåna och engagera publiken med sina oväntade vändningar och djupa utforskning av olika moraliska dilemman. Detta vilket gör den till en serie som inte bör missas av personer som gillar action, spänning och välskriven storytelling. 

Missa inte premiären av Invincible säsong två på Prime Video i dag. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL