Premiär för Star Trek: Picard säsong 3 på Prime Video

Premiär för Star Trek: Picard säsong 3 på Prime Video

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
16 februari 2023 kl. 16:02

Den tredje och sista säsongen av tv-serien Star Trek: Picard

Patrick Stewart är tillbaka för sista gången som Jean-Luc Picard i Star Trek: Picard. Den här gången jagas han och besättningen på USS Enterprise av en ny, mystisk fiende.

Star Trek: Picard säsong 3
Foto: Paramount+.

Premiär för den sista säsongen av "Star Trek: Picard"

Nu är det dags för kapten Jean-Luc Picard att ge sig ut på sitt allra sista rymdäventyr. Den amerikanska tv-serien Star Trek: Picard går i mål med sin tredje och sista säsong, som har premiär på Amazon Prime Video i dag, den 16 februari.

Star Trek: Picard sista säsongen
Foto: Paramount+.

Ett avslut fyllt med dramatik och explosiva strider

Nu går en era i graven (igen) med premiären för det allra sista kapitlet i Star Trek: Picard, vilket innebär att vi återigen kommer behöva ta farväl av Patrick Stewart i kultrollen som Jean-Luc Picard.

Säsong tre börjar med ett desperat meddelande från en, sedan länge, förlorad vän som leder till att amiral Jean-Luc Picard måste ge sig ut på sitt livs mest vågade och utmanande uppdrag. Han tvingas nu att rekrytera allierade från både nya och gamla generationer. Detta sista äventyr sätter honom på en kollisionskurs med arvet från hans förflutna. Explosiva, nya avslöjanden kommer att förändra deras öde för alltid. Missa inte den fartfyllda och actionladdade avslutningen av Star Trek: Picard.

Den tredje och sista säsongen av "Star Trek: Picard" består av tio avsnitt och i Sverige ser du serien på Prime Video med premiär 17 februari.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL