Premiär för Parneviks All In! – bestiger skyskrapa i första avsnittet

Premiär för Parneviks All In! – bestiger skyskrapa i första avsnittet

  • Amazon Prime
Moa  Andersson
24 november 2023 kl. 10:11

Följ med Sveriges favoritpar när de bockar av sin bucket list

Det är premiärdags för "Parneviks All In!" på Amazon Prime Video. Ett program där vi tillsammans med paret får uppleva deras bucket list och möten med nära och kära, men även andra välkända profiler.

OBS! Artikeln innehåller händelser ur det första avsnittet (24 november) av.

I dag är det premiär för Parneviks All In! på Amazon Prime Video. I den nya realitysatsningen får vi följa ett av Sveriges favoritpar, Mia och Jesper Parnevik när de bockar av sin bucket list. Under avsnittens gång får vi hänga med in i parets äventyrliga vardag och när de tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. 

Parneviks All in!
Första utmaningen på Mia och Jespers bucket list är att klättra upp för en skyskrapa. Foto: Prime Video.

Jesper om deras bucket list: "Vi ska göra alla de sakerna vi drömt om"

Föräldrarna Parneviks liv har förändrats, de har sålt sitt stora hus med 13 toaletter och istället köpt ett nytt. Alla barnen är utflugna och de har fått alldeles för mycket tid att spendera med varandra.

– Därför ska vi nu göra alla de sakerna vi har drömt om, säger Jesper. 

De vet inte exakt hur varandras bucket lists ser ut, men Mia har helt klart för sig vilka saker hon absolut inte vill göra. Om de kommer klara alla utmaningar vet de inte än och redan i första avsnittet börjar Mia tveka. De ska tillsammans med dottern Philippa upp i en av New Yorks alla skyskrapor för att klättra högst upp på utsidan av byggnaden, för att sedan luta sig över kanten.

Parneviks All in!
Foto: Prime Video.

"Spännande, intimt och mycket känslor"

Tillsammans med det välkända ansiktet Benjamin Ingrosso får Jesper i första avsnittet också lära sig att laga mat. Det finns både stora och små drömmar på listan över saker de drömt om att få göra. Allt från klättring på New Yorks skyskrapor, till att lära sig laga god mat, till att få hjälp med värk i kroppen med ormmassage.

Det kommer att bli spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor. 

De tre första avsnitten av "Parneviks All in!" kan du se på Prime Video. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL