Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Första titt på komediserien LOL med Robert Gustafsson

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys – Amazons realityprogram i höst

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juni 2023

Mycket svensk reality till streamingtjänsten

Amazon fortsätter att satsa på svensk reality. I dag presenterar de nya programmen "Bingo & Julia" och "Parneviks All In!" samt återvändande favoriter som "LOL", Ägd av Danny" och "Good Luck Guys".

Det blir ett späckat realityschema på Amazon Prime Video i höst. Inte bara släpps helt nya program, utan också ett gäng återvändare som får nya säsonger. Här hittar du de fem produktioner som streamingtjänsten bekräftat för sina prenumeranter att de kan se fram emot. 

De nya lokalproduktionerna innefattar realityserierna Parneviks All In! och Bingo & Julia. Det populära influencer- och överlevnadsformatet Good Luck Guys samt prank-serien Ägd av Danny återvänder tillsammans med LOL: skrattar bäst som skrattar sist för en andra säsong. 

– Vi har sett att våra tittare verkligen uppskattar underhållningsformat och vi är glada över att kunna erbjuda både nya och återkommande serier på Prime Video, inklusive vår globala franchise-succé LOL: Skrattar bäst som skrattar sist,” säger Karin Lindström, head of Nordic originals, Prime Video, och fortsätter:

– Vi ser även fram emot att snart kunna presentera ännu mer lokalt innehåll, inklusive åtta dramaproduktioner i utveckling som vi hoppas kunna dela inom en snar framtid.

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys – Amazons realityprogram i höst
"Bingo & Julia" släpps i höst. Foto: Amazon Prime Video.

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys samt nya titlar – här är Amazons svenska realityprogram i höst

De nya svenska titlarna som presenteras idag blir ett tillägg till de tusentals TV-serier och filmer som finns tillgängliga på Prime Video, inklusive de svenska originalserierna Toppen, The Bridge, Ägd av Danny, och Good Luck Guys, men även originaltitlarna Citadel, Sagan om Ringen: Maktens Ringar, Daisy Jones & The Six, Reacher och The Boys. Samtligt innehåll finns tillgängligt på Prime Video utan extra kostnad för Amazon Prime-medlemmar.

Bingo & Julia – seriepremiär

I nya serien Bingo & Julia erbjuds tittarna en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns underbara, händelserika och actionfyllda lyxliv. Paret bjuder in oss till att få följa deras liv i Stockholm, Marbella och Jämtland. Utöver glamouren, får vi även ta del av det varma och något galna familjelivet. Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad i livet som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och ex-fruar. En bonusfamilj olik alla andra, med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård. Humor, konflikter och kärlek garanteras.

Bingo & Julia släpps i höst på Prime Video.

Snart premiär för Parneviks All In! – ny realityserie med Mia och Jesper Parnevik
Foto: Amazon Prime Video.

Parneviks All In! – seriepremiär

Följ ett av Sveriges favoritpar, Mia och Jesper Parnevik, i deras nya äventyrliga serie på Prime Video. Tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Det kommer att bli spännande, intimt, hett, roligt, tufft med mycket känslor. Tittarna kommer också att få följa Mia och Jesper i deras vardag, när de umgås med barn och vänner och några välkända profiler som Benjamin Ingrosso och Peter Forsberg med flera.

Parneviks All In! släpps i höst på Prime Video.

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys – Amazons realityprogram i höst
Foto: Amazon Prime Video.

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist (säsong 2)

Efter en framgångsrik första säsong återvänder det globala franchise-formatet LOL: Skrattar bäst som skrattar sist för en andra säsong. Den hyllade skådespelerskan och programledaren Eva Röse kommer att övervaka tio svenska stjärnkomiker, som med hjälp av oförutsägbara humoristiska medel ska försöka få varandra att skratta - utan att själva börja skratta.den andra säsongen av Prime Videos franchise LOL senare i år. Programmet leds av den hyllade skådespelerskan Eva Röse, som ställer tio av Sveriges roligaste komiker och underhållare mot varandra för att se vem som i slutändan lyckas hålla minen och vinna, samtidigt som de försöker få sina motståndare att skratta - och förlora. Insatserna är höga när komikerna tävlar om ett stort pris som går till vinnarens val av välgörenhetsorganisation.

Den andra säsongen lanseras exklusivt på Prime Video senare i år.

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys – Amazons realityprogram i höst
Foto: Amazon Prime Video.

Good Luck Guys (säsong 2)

Förbered dig för det ultimata äventyret när Good Luck Guys återvänder för en andra säsong i höst. Med Kodjo Akolor som programledare får vi följa sex influencerpar som ger sig ut på ett galet äventyr i Thailands vilda natur, på jakt efter förmögenheter och rikedomar och som drivs av en brinnande önskan att upptäcka sin inre hjälte. Se på medan deltagarna, som alla är vana vid storstadslivets lyx, får möta tuffa utmaningar som testar både deras fysiska och mentala styrka. Vilket blir det sista paret kvar?

Titta i höst för underhållning, överraskningar och en kamp om vinsten medan de försöker bli "Sanna äventyrare..." av olika slag. Good Luck Guys säsong 2 produceras av Meter och kommer att lanseras i höst på Prime Video.

Nya säsonger av LOL, Ägd av Danny, Good Luck Guys – Amazons realityprogram i höst
Foto: Amazon Prime Video.

Ägd av Danny (säsong 2)

Tittare kan se fram emot ännu en säsong av dolda kamera- och prank-serien, Ägd av Danny. Tittarna kommer att få se ännu mer vrickade skämt och skratt när Danny Saucedo prankar vänner och allmänheten på Sveriges gator. Tittare kommer få se hur Danny skapar de konstigaste, roligaste situationerna och prankar välkända kändisar. Ägd av Danny säsong 2 släpps i höst på Prime Video.

NÄSTA ARTIKEL