Snart premiär för Heta Hjärtan – Amazon Primes nya realityserie

Premiär för Heta hjärtan – nya stora realityserien

  • Amazon Prime
Filmtopp
26 december 2022 kl. 12:12

Temperaturen stiger i Amazons satsning

I dag är det premiär för "Heta hjärtan" en ny stor realityserie där deltagarna söker kärleken i en bastu. Hett om öronen med andra ord!

Under hösten och vintern har Amazon Prime Video börjat satsa stort på svenska serier. Utöver komedioriginalet Toppen, har vi sett Danny Saucedo lura skjortan av kändisar i Ägd av Danny och realityserier som The Bridge och nu Heta hjärtan.

I ledning av Kristian Täljeblad och Anna Pankova är Heta hjärtan ett dejtingprogram som äger rum i en bastu – svettigt värre med andra ord.

Så går det till i Heta hjärtan

I programmet ser vi en “super-dater” matchas ihop med tre singlar i en bastu, samtidigt som de måste lära sig hantera olika utmaningar. Dessa utmaningar kan bland annat bestå av frågekort och andra "grenar" som är till för att öka på spänningen samtidigt som det blir allt varmare i bastun. Efter dejterna är det dags för “super-datern” att välja ut vilken singel hen vill gå vidare med och den utvalda singeln får sedan i sin tur bestämma om han eller hon är villig att dejta vidare.

Premiär för Heta hjärtan – nya stora realityserien
Kristian Täljeblad och Anna Pankova leder "Heta hjärtan". Foto: Prime Video

Hög kringe-faktor utlovas

Programmet leker med andra ord med något av det svenskaste vi har – bastukulturen. Hur är det att dejta någon som ständigt ska hälla mer vatten på aggregatet? Hur näck får man vara i en bastu på första dejten? Detta är frågor vi alla vill ha svar på och förmodligen också får under säsongens gång. Konceptet utlovar "hög kringe-faktor" och det ser vi givetvis fram emot, för vore det inte fint att svettas i TV-soffan lika mycket som deltagarna gör på skärmen?

Heta hjärtan har premiär i dag på Amazon Prime Video.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL