Premiär för den sista säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel på Prime Video

Premiär för den sista säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel på Prime Video

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
14 april 2023 kl. 10:04

Den hyllade dramakomedin återvänder för sista gången

Nu kommer den sista säsongen av dramakomedin "The Marvelous Mrs. Maisel" till Amazon Prime Video. Den hyllade serien går i mål med sin femte säsong.

The Marvelous Mrs. Maisel säsong 5, premiär på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Premiär för den sista säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel på Prime Video

Nu kommer den femte och sista säsongen av dramakomedi-serien The Marvelous Mrs. Maisel till Amazon Prime Video. I tidigare säsonger har vi fått se när den unga tvåbarnsmamman Miriam "Midge" Maisel upptäcker att hon har talang för ståuppkomedi.

Det är 1958 Manhattan och Miriam "Midge" Maisel har allt hon någonsin velat ha. Hon har den perfekta mannen, barnen och en lägenhet i Upper West Side. Men en dag tar hennes liv en plötslig vändning och hon måste börja om på ny kula.

Premiär för den femte och sista säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Kommer Midge att nå stjärnstatus?

Efter att ha bränt broar och blivit avstängd från turnén, fortsatte Miriam Midge Maisel under seriens föregående, fjärde säsong att återuppbygga sin karriär och sitt rykte.

Säsongens sista ögonblick kulminerade med att Midge lämnade Carnegie Hall återupplivad och redo att klara alla snöstormar. Efter en uppenbarelse framför Gordon Ford Shows snöiga skylt, är Midge redo att ta sig framåt och kämpa för sin uppstigning till stjärnstatus - utrustad med sin kvickhet och skarpa tunga, och inget annat att förlora.

Missa inte premiären för den sista säsongen av "The Marvelous Mrs. Maisel" på Amazon Prime Video den 14 april!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL