Premiär för den andra säsongen av Carnival Row

Premiär för den andra säsongen av Carnival Row

  • Amazon Prime
Sofie Landgren
17 februari 2023 kl. 08:00

Nu kommer den andra och sista säsongen av Carnival Row till Prime Video

Orlando Bloom och Cara Delevigne återförenas nu i den andra och sista säsongen av "Carnival Row", där spänningarna mellan människor och älvor ökar efter mystiska mord. Nu tvingas alla välja sida.

Carnival Row, Fantasy serie på Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Premiär för den andra säsongen av "Carnival Row" på Prime Video

I dag är det premiär för säsong 2 av Carnival RowPrime Video. Säsongen är dessutom utannonserad som seriens sista.

Orlando Bloom och Cara Delevigne spelar huvudrollerna

I den första säsongen fick vi se när en seriemördare gick lös på Carnival Row och regeringen vägrade att göra något åt morden som begicks på samhällets lägst stående medborgare. Rycroft Philostrate, en krigserfaren utredare, var den enda som försökte stoppa morden och bevara den bräckliga freden. När en älva på flykt, Vignette Stonemoss, dök upp i Burgue, tvingade hon "Philo" att göra upp med det förflutna som han desperat försökt glömma.

Orlando Bloom i Carnival Row
Foto: Amazon Prime Video.

Efter nästan 4 års väntan är säsong två här

I en fantasyvärld där människor och varelser drabbar samman, tar säsong två av Carnival Row vid med att den tidigare inspektören Rycroft Philostrate undersöker en serie hemska mord som skapar nya spänningar i samhället.

Vignette Stonemoss och The Black Raven planerar en motattack för det orättvisa förtryck som utövats av The Burgues mänskliga ledare, Jonah Breakspear och Sophie Longerbane. Tourmaline ärver övernaturliga krafter som hotar hennes öde och The Rows framtid. Kärlek, mord, konspiration och revolution uppstår när mystiska mord skapar motsättningar mellan alvfolket och deras mänskliga förtryckare. Nu måste alla invånare i Carnival Row välja sida.

Seriens 10 avsnitt portioneras ut med ett i veckan hos Amazon Prime Video.

Missa inte Orlando Bloom och Cara Delevigne i den sista säsongen av Carnival Row som har premiär idag!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL