Oscarsvinnaren spelar två roller i kommande Dead Ringers – se trailern här

Oscarsvinnaren spelar två roller i kommande Dead Ringers – se trailern här

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
02 april 2023 kl. 14:04

Prime Video presenterar den officiella trailern för Dead Ringers

I april är det premiär för thrillerserien "Dead Ringers" på Amazon Prime Video och nu har streamingtjänsten lanserat en officiell trailer för att spä på våra redan höga förväntningar. Oscarsvinnaren Rachel Weisz spelar anmärkningsvärt nog båda seriens huvudroller.

Rachel Weisz har stått för en rad framstående rollprestationer. Genom åren har vi exempelvis kunnat se henne glänsa i bl.a. Mumien (1999), The Fountain (2006), The Lobster (2015) och The Favourite (2018), för att bara nämna några. Hon vann även en Oscar för bästa biroll i The Constant Gardener (2005).

Härnäst kommer vi att kunna se Weisz i Prime Videos thrillerserie Dead Ringers, där hon inte bara spelar den ena, utan båda, huvudrollerna. Serien är en nytolkning av David Cronenbergs film med samma namn ("Dubbelgångare" på svenska) från 1988, med Jeremy Irons i huvudrollen. Handlingen kretsar kring tvillingarna Elliot och Beverly Mantle (Weisz x 2) – en duo som gör allt tillsammans och är redo att tänja på gränserna för att ta sig an föråldrade metoder i syfte att göra sjukvård för kvinnor en prioritet.

Dead Ringers beskrivs av Prime Video både som en nervkittlande och psykosexuell thriller.

Se trailern till Dead Ringers:

Då har Dead Ringers premiär på Amazon Prime Video

Dead Ringers är en av Prime Videos stora aprilpremiärer och den gör entré på streamingplattformen den 21 april. Utöver Rachel Weisz ser vi skådespelare som Britne Oldford (The Umbrella Academy), Poppy Liu (Hacks), Michael Chernus (Severance) och Emily Meade (The Deuce) m.fl.

"Dead Ringers" säsong 1 består av totalt sex avsnitt och har exklusiv premiär på Prime Video den 21 april.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL