Trailern släppt till The Marvelous Mrs. Maisel säsong 5

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i april 2023

 • Amazon Prime
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 15:03 | Publicerad 22 mars 2023 kl. 14:03
ANNONS
ANNONS

En mängd nya originaltitlar på streamingtjänsten

Nu kan vi meddela vilka som är alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i april 2023. Bland titlarna hittar vi den femte och sista säsongen av "The Marvelous Mrs. Maisel".

Den första riktiga vårmånaden på streamingtjänsten utlovar spänning, drama och intressanta historier. Bland alla nya filmer och serier Amazon Prime Video i april 2023 hittar vi den fyrdelade dokumentärserien Redefined: J.R. Smith. Vi får även se den moderna versionen av David Cronenbergs thriller Dead Ringers från 1988, där vi få följa skådespelaren Rachel Weisz spela båda huvudrollsinnehavarna, det efterlängtade spännande spiondramat Citadel och den avslutande säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i april 2023

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i april 2023
Foto: Amazon Prime Video.

Redefined: J.R. Smith – 4 april

Redefined: J.R. Smith är en fyrdelad dokumentärserie som följer J.R. Smith, vars berättelse blir en stark påminnelse om att man med beslutsamhet och motståndskraft kan övervinna även de tuffaste motgångarna och nå framgång. Uttagen till NBA bara 19 år gammal, befinner sig J.R. plötsligt utan ett NBA-lag och på jakt efter att omdefiniera sitt liv och karriär. I serien får vi följa när J.R. hittar sitt nya syfte med livet – en högskoleutbildning samt en ny atletisk passion som medlem i det manliga golflaget vid North Carolina A&T, landets största Historically Black University.

On a Wing and a Prayer
Foto: Amazon Prime Video.

On a Wing and a Prayer – 7 april

I denna extraordinära, sanna berättelse om tro och överlevnad får vi följa passageraren Doug Whites (Dennis Quaid) resa – när han tvingas ta över ett flygplan för att rädda hans familj, efter att deras pilot oväntat avlidit mitt under flygningen.

Trailern släppt till The Marvelous Mrs. Maisel säsong 5
Foto: Amazon Prime Video.

The Marvelous Mrs. Maisel (säsong 5) – 14 april

I den femte och sista säsongen befinner sig Midge närmare framgången än hon någonsin kunnat drömma om – bara för att upptäcka att "närmare än någonsin" fortfarande är alldeles för långt bort.

Greek Salad – 14 april

Tom, 26 år, och hans syster Mia, 22 år, är barn till Xavier och Wendy (L'Auberge Espagnole). När deras farfar dör, ärver de en byggnad i Aten. Tom, en ung entreprenör utbildad i New York, ansluter till sin syster i Grekland för att förvalta familjens egendom. Han upptäcker att Mia, som låtsas vara Erasmus-student, i själva verket är en rebellaktivist som ljuger för hela familjen. Deras meningsskiljaktigheter och livsstil kommer att göra arvsdelningen komplicerad. De kommer att hitta sig själva (som sina föräldrar 25 år tidigare) genom att bo med unga människor från hela Europa. Det är detta kollektivliv som kommer hjälpa dem att komma närmare varandra...

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i april 2023
Foto: Amazon Prime Video.

Alex Borstein: Corsets & Clown Suits – 18 april

Alex Borstein, trefaldig Emmy-vinnare och en av stjärnorna i succéserien The Marvelous Mrs. Maisel, släpper sin första Amazon Original-komedispecial. En djupt personlig och vilt fiktiv redogörelse för en kvinnas försök att jävlas med hur hon uppfattas. Du bjuds på en kväll fylld med komedi och musik, och där hela publiken kommer ledas raka vägen in i Alex Borsteins sinne. Corsets & Clown Suits är lika mycket provocerande som den är nyckfull.

Foto: Amazon Prime Video.

Dead Ringers (säsong 1) – 21 april

En modern version av David Cronenbergs thriller från 1988 med Jeremy Irons i huvudrollen. I Dead Ringers kommer vi få följa skådespelaren Rachel Weisz som spelar de båda huvudrollerna Elliot och Beverly Mantle. Elliot och Beverly är tvillingarna som delar på allt; droger, älskare och en obotlig önskan att kunna göra vad som helst – inklusive tänja på gränserna för medicinsk etik – i ett försök att utmana föråldrade metoder och föra kvinnors sjukvård i framkant.

Judy Blume Forever – 21 april

I decennier har Blumes radikala ärlighet både tröstat och fängslat läsare. Inte minst hennes ibland kontroversiella uppriktighet om pubertet och sex. Nu delar den älskvärda amerikanska författaren öppet med sig av sin egen berättelse om att bli äldre. De Emmy-belönade filmskaparna Davina Pardo och Leah Wolchok har dokumenterat Blumes resa från ett ängsligt, fantasifullt barn till en berättande pionjär som lyfte barns och tonåringars fysiska och känslomässiga liv, till att bli den förbjudna författaren som fortsätter att slå tillbaka mot censuren än idag.

Med humor, känslighet och en hälsosam dos av tonårspinsamheter berättar Judy Blume Forever historien om kvinnan vars banbrytande böcker förändrade hur miljontals läsare förstår sig själva, sin sexualitet och vad det innebär att växa upp.

Citadel (säsong 1) – 28 april

För åtta år sedan föll Citadel. Den oberoende globala spionbyrån – med uppgift att upprätthålla alla människors säkerhet – förstördes av Manticores agenter, ett mäktigt syndikat som manipulerar världen från skuggorna. I och med Citadels fall fick elitagenterna Mason Kane (Richard Madden) och Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) sina minnen utplånade när de med nöd och näppe flydde med livet i behåll. De har förblivit undangömda sedan dess, byggt nya liv under nya identiteter, omedvetna om sitt förflutna. Tills en natt, när Mason spåras upp av sin tidigare Citadel-kollega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), som desperat behöver hans hjälp för att förhindra Manticore från att etablera en ny världsordning.

Flera filmer och serier som släpps på Amazon Prime Video i april 2023

 • Warcraft – 1 april
 • The Purge: Election Year – 1 april
 • Pitch Perfect 2 – 1 april
 • Nocturnal Animals – 1 april
 • Florence Foster Jenkins – 1 april
 • The World's End – 1 april 
 • Home (2015) – 1 april
 • How to Train Your Dragon – 1 april
 • The Witch – 1 april
 • Capone – 1
 • Angels & Demons – 1 april
 • About Time – 1 april
 • Song to Song – 2 april
 • American Underdog – 9 april 
 • The Smurfs 2 – 13 april
 • Resident Evil: Welcome to Racoon City – 16 april
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL