Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nytt på Amazon Prime Video i februari 2022

Nytt på Amazon Prime Video i februari 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2022

Tre tunga premiärer på Prime Video i februari

Amazon Prime Video utmanar inte jättar som Netflix och Disney+ när det kommer till kvantitet, men i februari bjuder de oss trots allt på några spännande premiärer – inklusive en ny säsong av en av deras mest framgångsrika serier.

Reacher – 4 februari

Tittare får i den nya Amazon Original-serien följa den erfarna militärpolisutredaren Jack Reacher. Reacher är en dagdrivare, som inte har någon telefon och bara det allra nödvändigaste när han reser runt i landet och utforskar den nation han en gång tjänat. När Reacher anländer till den lilla staden Margrave, Georgia, finner han ett samhälle som brottas med sitt första mord på 20 år. Polisen arresterar honom omedelbart och ögonvittnen hävdar att de sett Reacher på brottsplatsen. Medan han arbetar för att bevisa sin oskuld börjar en djupt rotad konspiration komma till ytan. En konspiration som kräver Reachers skarpa sinne och hårda nävar för att hanteras. En sak är säker: de vet inte vem de har att göra med.

Rooney – 11 februari

Amazon Original-serien Rooney ger tittarna en enastående inblick i en av tidernas mest framgångsrika fotbollsspelare liv. Wayne Rooney, delar med sig av historier från några av de viktigaste ögonblicken i sitt liv, med vittnesmål från människorna närmast honom, inklusive familj, vänner och hans fru Coleen.

The Marvelous Mrs. Maisel (säsong 4) – 18 februari

Det är år 1960 och förändring ligger i luften. Midge vill finslipa sitt framförande och hittar en spelning som ger henne total kreativ frihet. Med hennes engagemang för sitt hantverk – och de platser det tar henne – skapas en spricka mellan henne och familjen samt vännerna runt henne.

I huvudrollerna spelar Emmy-vinnaren Rachel Brosnahan och prisbelönta skådespelaren Tony Shalhoub och Alex Borstein samt Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron och Emmy-vinnaren Luke KirbyThe Marvelous Mrs. Maisel är skapad av Amy Sherman-Palladino och Daniel Palladino.

Övriga premiärer på Prime Video i februari

  • Time is Up – 4 februari
  • The Hating Game – 10 februari
  • I Want You Back – 11 februari

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL