Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nytt på Amazon Prime i april 2021

Nytt på Amazon Prime i april 2021

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 mars 2021

Månadens stora premiärer.

Amazon Prime Sverige släpper flera stora produktioner under april, från nya skräckserien "Them" till den sjätte säsongen av kriminalaren "Bosch". Vad ser du mest fram emot?

MER LÄSNING:

Senaste nytt på Amazon Prime

Bästa filmerna på Amazon Prime

Them – 9 april

Them på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Snart är det dags för premiären av nya skräckserien Them, som på fredag kommer exklusivt till Amazon Prime Video. Tanken är att produktionen ska ge oss olika typer av berättelser med det gemensamma temat terror. Först ut är säsongen om en svart familj som under 50-talet flyttar in till ett välbärgat område, vilket kommer att visa sig vara ett ödesdigert misstag. 

Sound of Metal – 12 april

Sound of Metal på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Ruben (Riz Ahmed) och Lulu (Olivia Cooke) är ett hårdrockande par som är på turné med sin mini-van. Under en enkel dialogsekvens i början av filmen, där bilen sveper över en motorväg någonstans i USA, förstår man att de är som gjorda för varandra. Båda två har ett problematiskt förflutet, Ruben som missbrukare och Lulu med familjeproblematik. Samtidigt är det ingenting som definierar dem, utan det är istället kärleken för musiken som håller dem samman. 

Sedan händer det som inte får hända. Efter en spelning, där Ruben arbetat på trumsetet hårdare än någonsin, slår det lock för hans öron. Först misstänker han ingenting, men snart går det upp för honom att hörseln är borta. Ruben drabbas av vild panik och drar med sig Lulu ner i mörkret. 

Sound of Metal har tagit emot 66 priser och 167 nomineringar.

Tom Clancy’s Without Remorse – 30 april

Tom Clancy's Without Remorse på Amazon Prime Video.
Foto: Amazon Prime Video.

Tom Clancy's Without Remorse är en amerikansk actionthriller med Michael B. Jordan i huvudrollen, regisserad av Stefano Sollima och skriven av Taylor Sheridan och Will Staples. Den är baserad på romanen med samma namn från 1993 av Tom Clancy och en spin-off på Jack Ryan-serien.

Filmen handlar om John Kelly, en elitsoldat inom den amerikanska flottan US Navy SEAL, som avslöjar en internationell konspiration och samtidigt söker hämnd på ryska soldater som mördat hans gravida fru. När Kelly slår sig samman med kollegan Karen Greer och CIA-agenten Robert Ritter upptäcker de under ett uppdrag en hemlig komplott som hotar att uppsluka USA och Ryssland i ett allomfattande krig.

Amazon Prime släpper även "Lol: Last One Laughing Germany" (säsong 1) 1 april och "Bosch" (säsong 6) 17 april. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL